Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Αμερικανός γερουσιαστής L. Graham «θέλει» Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο: Θα πρέπει να αρχίσουμε να καταρρίπτουμε τα ρωσικά αεροπλάνα

Ο Αμερικανός γερουσιαστής L. Graham «θέλει» Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο: Θα πρέπει να αρχίσουμε να καταρρίπτουμε τα ρωσικά αεροπλάνα
Ο Αμερικανός γερουσιαστής ζητά την κατάρριψη ρωσικών αεροσκαφών
Μια... ιδέα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο ρίχνει στο τραπέζι, ο Αμερικανός γερουσιαστής, Lindsey Graham, στον απόηχο της κατάρριψης του ρωσικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους (UAV) πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα.
Ειδικότερα, o Graham πρότεινε την κατάρριψη οποιουδήποτε ρωσικού αεροσκάφους πλησιάζει αμερικανικό μέσο πάνω από διεθνή ύδατα.
«Λοιπόν, θα πρέπει να τους πούμε ότι: "Αν ποτέ πλησιάσετε ένα άλλο αμερικανικό μέσο που πετά σε διεθνή ύδατα, το αεροπλάνο σας θα καταρριφθεί"», δήλωσε ο Graham.
«Τι θα έκανε ο Ronald Reagan αυτή τη στιγμή; Θα άρχιζε να καταρρίπτει ρωσικά αεροπλάνα εάν απειλούσαν τα περιουσιακά μας στοιχεία», πρόσθεσε o ίδιος. «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι σε πολλαπλά μέτωπα, βρισκόμαστε σε μια επικίνδυνη κατάσταση» είπε και συνέχισε «η αδυναμία δημιουργεί πρόκληση. Ξέρουν ότι μπορούν να ξεφύγουν από αυτό».
Στη συνέχεια ο Graham κατηγόρησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden, ότι συμπεριφέρεται σαν να βρίσκεται σε πανικό, προτού δηλώσει στον Μπάιντεν «αν δεν αλλάξεις το παιχνίδι σου και δεν βελτιώσεις το παιχνίδι σου, θα έχουμε Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης