Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Οι Ουκρανοί δεν επιτίθενται με όπλα ακριβείας στη Zaporizhia – Τα κρατούν για αντεπίθεση

Ρωσία: Οι Ουκρανοί δεν επιτίθενται με όπλα ακριβείας στη Zaporizhia – Τα κρατούν για αντεπίθεση
Αν και έχουν μεγάλο αριθμό από όπλα και πυραύλους ακριβείας, τα χρησιμοποιούν πολύ περιορισμένα είπε ο Vladimir Rogov
Σχετικά Άρθρα
Την εκτίμηση ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις συσσωρεύουν αποθέματα όπλων, πυραύλων υψηλής ακρίβειας και drones - καμικάζι στο πλαίσιο της αντεπίθεσης που ετοιμάζουν στην περιοχή της Zaporizhia διατύπωσε ο επικεφαλής του κινήματος «Μαζί με τη Ρωσία» Vladimir Rogov.
Σε δηλώσεις του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS ο Rogov υποστήριξε πως αν και οι Ουκρανοί έχουν μεγάλο αριθμό από όπλα υψηλής ακρίβειας και drones – καμικάζι, τα χρησιμοποιούν πολύ περιορισμένα.
«Όπλα υψηλής ακρίβειας πρακτικά δεν χρησιμοποιούνται από την άλλη πλευρά.
Έρχονται προμήθειες, οι προμήθειες αυξάνονται, αλλά δεν δαπανώνται, αυτό δείχνει συσσώρευση δυνάμεων.
Η επίθεσή τους, μια επίθεση πλήρους κλίμακας, θα συνοδεύεται από HIMARS, M777 - κατευθυνόμενα βλήματα και πύραυλοι ακριβείας - και μαζική χρήση drones καμικάζι.
Γνωρίζουμε ότι η άλλη πλευρά έχει μεγάλο αριθμό από αυτά, αλλά τα χρησιμοποιούν πολύ περιορισμένα» υποστήριξε ο Rogov, ο οποίος επισήμανε πως η συσσώρευση πυρομαχικών και μη επανδρωμένων αεροσκαφών υψηλής ακρίβειας, καθώς και οι προσπάθειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας να κάνουν κινήσεις αναγνώρισης στην κατεύθυνση της Zaporizhia, συνδέονται με την προετοιμασία της επίθεσης.
«Συσσωρεύουν όπλα, κατά τη γνώμη μου, ακριβώς για να ξεκινήσουν ενεργές εχθροπραξίες, με χτυπήματα στις θέσεις αναγνώρισης μας, σε θέσεις διοίκησης για να μας στερήσουν τον συντονισμό, σε αποθήκες και τοποθεσίες στρατιωτικού εξοπλισμού.
Πιστεύω ότι οι επιθέσεις αυτές θα γίνουν ταυτόχρονα με τις κινήσεις τεθωρακισμένων οχημάτων και πεζικού» υποστήριξε ο Rogov.

www.bankingnews.gr.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης