Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τινάζει την... μπάνκα στον αέρα ο Σεΐχης του Κατάρ - Αναμένεται πρόταση ρεκόρ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τινάζει την... μπάνκα στον αέρα ο Σεΐχης του Κατάρ - Αναμένεται πρόταση ρεκόρ!
Πρόταση αρκετά μεγαλύτερη από το μέχρι στιγμής ρεκόρ πώλησης συλλόγου, αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι την προθεσμία (22/3, 21:00 ώρα Βρετανία) από τον Σεϊχη του Κατάρ, Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Τάνι. Οι πληροφορίες του Sky Sports κάνουν λόγο για περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια λίρες.
Την ίδια ώρα που οι «κόκκινοι διάβολοι» παραμένουν προς διεκδίκηση των υπόλοίπων στόχων τους αγωνιστικά μετά την κατάκτηση του Carabao Cup, οι εξελίξεις στα ιδιοκτησιακά... τρέχουν και μάλιστα με φρενήρεις ρυθμούς.

Σε λίγες ώρες η προθεσμία για την κατάθεση των προτάσεων περί εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να ολοκληρωθεί (23:00 ώρα Ελλάδας) και πληροφορίες που έρχονται από το Νησί και το Sky Sports κάνουν λόγο για πρόταση... μαμούθ από μεριάς Κατάρ.
Ο σεϊχης, Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Τάνι, αναμένεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προσφέροντας πάνω από 5 δισεκατομμύρια λίρες. Φυσικά αν επαληθευτεί κάτι τέτοιο και... κερδίσει στο σπριντ τον Ράτκλιφ της INEOS και τους υπόλοιπους (περίπου μια εβδομάδα χρειάζονται οι Γκλέιζερς και το Raine Group για να αξιολογήσουν τις προτάσεις) θα σπάσει κατά πολύ το ποσό ρεκόρ που δαπανήθηκε για την αγορά των Denver Broncos (3,5 εκατομμύρια λίρες) το περασμένο καλοκαίρι.

Συνεπώς αναμένεται η τελική ετυμηγορία των εμπλεκόμενων την ίδια ώρα που δεν είναι σε καμία περίπτωση σίγουρο πως οι Γκλέιζερς θα αποχωρηστούν του «κόκκινους διαβόλους». Θυμίζουμε πως είχαν ζτήσει περί τις 6 εκατομμύρια λίρες για να... αδειάσουν τη γωνιά.

Πηγή: www.bnsports.gr

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης