Διεθνή

Ο Donald Trump... διοργάνωσε πάρτι μετά την ποινική δίωξη - Φιλορεπουμπλικανή δημοσιογράφος προς ΜΜΕ: «Άντε γ**»

Ο Donald Trump... διοργάνωσε πάρτι μετά την ποινική δίωξη - Φιλορεπουμπλικανή δημοσιογράφος προς ΜΜΕ: «Άντε γ**»
Σε μία από τις δύο φωτογραφίες, απεικονίζονται ο Trump και η σύζυγός του Melania να απολαμβάνουν δείπνο στην πολυτελή οικία τους, μαζί με εκλεκτούς φίλους

Μερικές ώρες από την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του μετά τις καταγγελίες της πορνοστάρ Danielles, ο Donald Trump αντέδρασε κάνοντας… πάρτι στην έπαυλή του στο Μαρ α Λάγκο της Φλόριντα.
Κι ενώ οι Ρεπουμπλικάνοι προσπαθούν να διαχειριστούν το χάος στο κόμμα τους, η φιλορεπουμπλικανή δημοσιογράφος Τζίνα Λούνταν ανήρτησε στο Twitter σχετικές φωτογραφίες.
Σε μία από τις δύο φωτογραφίες, απεικονίζονται ο Trump και η σύζυγός του Melania να απολαμβάνουν δείπνο στην πολυτελή οικία τους, μαζί με εκλεκτούς φίλους.
«Όμορφο βράδυ εδώ στο πανέμορφο Μαρ α Λάγκο. Το δικό μας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ «Πρώτο Ζεύγος» δέχεται την αγάπη των πιο πιστών φίλων του, Συγγνώμη που σας απογοητεύουμε. Άντε γ***», ανέφερε η δημοσιογράφος στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανάρτησε.
Στις φωτογραφίες, η τέως «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ εθεάθη χαμογελαστή, με ένα κόκκινο υπέροχο να υποδέχεται τους καλεσμένους της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης