Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκαριστικό και σπάνιο δυστύχημα: Τραγικός θάνατος για ζευγάρι όταν αερόστατο τυλίχτηκε στις φλόγες

Σοκαριστικό και σπάνιο δυστύχημα: Τραγικός θάνατος για ζευγάρι όταν αερόστατο τυλίχτηκε στις φλόγες
Αν και υπάρχουν περίπου 3.000 αερόστατα κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο, η Daily Mail ανέφερε ότι τα δυστυχήματα είναι σπάνια

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα ζευγάρι από το Μεξικό όταν φωτιά ξέσπασε σε αερόστατο στο οποίο επέβαιναν. Η μόνη που γλίτωσε από το δυστύχημα ήταν κόρη τους η οποία βούτηξε στο κενό, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι και δευτέρου βαθμού εγκαύματα.
Το δυστύχημα καταγράφηκε, από περιοίκους που είδαν το αερόστατο να πιάνει φωτιά και τελικά να συντρίβεται στο έδαφος. Λίγο πριν την έναρξη της μοιραίας πτήσης, η οικογένεια είχε αναρτήσει selfie στα social media. Ο 50χρονος πατέρας η 38χρονη μητέρα και η κόρη τους είχαν καταγωγή από την πόλη Καουχιμάλπα ντε Μορέλος και βρίσκονταν σε διακοπές. Μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο αν στο αερόστατο στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά επέβαινε πιλότος, μεταδίδει η Daily Mail. 
Το βίντεο από το περαστικό έδειξε το αερόστατο τυλιγμένο στις φλόγες να καταστρέφεται γρήγορα και στη συνέχεια να καταλήγει στο έδαφος καθώς οι επιβαίνοντες φαινόταν να πηδούν έξω.

«Θεέ μου, άνθρωποι πέφτουν», είπε ένας. Η μεξικανική αστυνομία δήλωσε την Κυριακή ότι εξακολουθεί να ερευνά τι προκάλεσε τη φωτιά. Αν και οι αρχικές τοπικές αναφορές ανέφεραν ότι θα μπορούσε να συνδέεται με το σύστημα αποθήκευσης καυσίμου.
Η μητέρα της 38χρονης είπε πως: «Η πτήση με το αερόστατο ήταν δώρο στην 38χρονη από τον 50χρονο και την κόρη τους. «Είχαν οργανώσει την εκδρομή αυτή ως έκπληξη» . Η ίδια πρόσθεσε ότι πριν να βουτήξει στο κενό η εγγονή της πρόλαβε και αγκάλιασε τους γονείς της. Η εγγονή της πρόσθεσε εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και πως δεν της έχουν πει ακόμη οτι οι γονείς της πέθαναν.
Αν και υπάρχουν περίπου 3.000 αερόστατα κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο, η Daily Mail ανέφερε ότι τα δυστυχήματα είναι σπάνια. 
Από το 2000 έως το 2016, καταγράφηκαν 21 θάνατοι στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανέφερε το πρακτορείο.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης