Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απειλή για την ανθρωπότητα τα βιολογικά προγράμματα των ΗΠΑ – Επικίνδυνα και καταστροφικά πειράματα στην Ουκρανία

Απειλή για την ανθρωπότητα τα βιολογικά προγράμματα των ΗΠΑ – Επικίνδυνα και καταστροφικά πειράματα στην Ουκρανία
Τα γεγονότα σχετικά με τις στρατιωτικές - βιολογικές δραστηριότητες του Πενταγώνου που δημοσιοποιήθηκαν από τη Ρωσία εξανάγκασαν τις ΗΠΑ να αναλάβουν δράση για να αποκρύψουν την πραγματική φύση των πειραμάτων τους
Σχετικά Άρθρα
Οι ΗΠΑ μετονόμασαν το στρατιωτικό – βιολογικό τους πρόγραμμα στην Ουκρανία, προκειμένου να αποκρύψουν την πραγματική φύση των δραστηριοτήτων τους, δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος Χημικής και Βιολογικής Προστασίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας, Igor Kirillov.
«Τα γεγονότα σχετικά με τις στρατιωτικές - βιολογικές δραστηριότητες του Πενταγώνου που δημοσιοποιήθηκαν από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας εξανάγκασαν την Ουάσιγκτον να αναλάβει δράση για να αποκρύψει την πραγματική φύση των πειραμάτων της.
Έτσι, αποφάσισαν να μετονομάσουν το πρόγραμμα σε "κοινή βιολογική έρευνα", η οποία στην πραγματικότητα στοχεύει στην ανάπτυξη βιολογικών στοιχείων όπλων», είπε ο Kirillov αναλύοντας έγγραφα που σχετίζονται με τις ενέργειες των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τον Kirillov, το πρόγραμμα έχει επαναταξινομηθεί ως «έρευνα βιοεπιτήρησης», στο πλαίσιο του οποίου οι ΗΠΑ σκοπεύουν να συνεχίσουν να μελετούν παθογόνα, να συλλέγουν βιολογικό υλικό και να το στέλνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Τόνισε ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να συνεχίσουν τέτοιες έρευνες σε βιολογικές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία και σε άλλες χώρες λόγω της παθητικής αντίδρασης της παγκόσμιας κοινότητας, η οποία φοβάται πιθανή αντιπαράθεση με τους Αμερικανούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης