Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η πολιτική δίωξη ωφέλησε τελικά τον Trump και του ανοίγει τον δρόμο της επιστροφής στον Λευκό Οίκο

Η πολιτική δίωξη ωφέλησε τελικά τον Trump και του ανοίγει τον δρόμο της επιστροφής στον Λευκό Οίκο
Τα πρόσφατα δεδομένα δημοσκοπήσεων και η πολιτική ανάλυση κλίνουν σε μεγάλο βαθμό υπέρ της επιστροφής Trump στον Λευκό Οίκο
Σχετικά Άρθρα
Οι κατηγορίες εναντίον του πρώην προέδρου Donald Trump του δίνουν μεγάλη ώθηση στην προσπάθειά του να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Newt Gingrich
«Αναγκάζουν τους Ρεπουμπλικάνους να επιλέξουν μεταξύ της διαφθοράς και του Trump», είπε στους The Epoch Times, σημειώνοντας ότι ακόμη και οι Ρεπουμπλικάνοι επικριτές του πρώην προέδρου όπως ο γερουσιαστής Mitt Romney και ο πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα Jeb Bush δεν έχουν εντυπωσιαστεί. με την υπόθεση.
Τα πρόσφατα δεδομένα δημοσκοπήσεων και η πολιτική ανάλυση κλίνουν σε μεγάλο βαθμό υπέρ της πρόβλεψης του Gingrich.
Ο Trump συγκέντρωσε 8 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε τέσσερις ημέρες αφότου ένα μεγάλο δικαστήριο της Νέας Υόρκης σε μια κομητεία έντονα Δημοκρατική του απήγγειλε κατηγορίες σχετικά με τον υποτιθέμενο ρόλο του σε καταβολή χρημάτων στην πορνοστάρ Stormy Daniels.
Η δημοσκόπηση του News-YouGov που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά το κατηγορητήριο βρήκε ότι το 57% των ερωτηθέντων υποστηρίζει τον Trump έναντι του κορυφαίου πιθανού αντιπάλου του κυβερνήτη της Φλόριντα Ron DeSantis ο οποίος είχε το 31% των υποθετικών ψήφων.
Σε δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos που δημοσιεύτηκε στις 3 Απριλίου, το 48% των Ρεπουμπλικάνων ερωτηθέντων υποστήριξε τον Trump ως υποψήφιο για την προεδρία του κόμματός τους, από 44% σε δημοσκόπηση στις 14-20 Μαρτίου.

Ο Trump θα γίνει ο νέος Cleveland

Οι 34 κατηγορίες για κακούργημα που ασκήθηκαν από τον εισαγγελέα του Μανχάταν, Alvin Bragg, κατέστησαν τον Trump τον πρώτο πρώην πρόεδρο που αντιμετωπίζει ποινική δίωξη.
Ο Trump στις 4 Απριλίου δήλωσε αθώος για όλες τις κατηγορίες.
Το άνευ προηγουμένου κατηγορητήριο ένωσε όλους τους σημαντικούς Ρεπουμπλικάνους υποψηφίους για το 2024 να συσπειρωθούν πίσω από τον Trump.
Οι κατηγορίες του Bragg δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα επικοινωνιακό τρικ.
Ο Trump, είπε ο Gingrich πιθανότατα θα γίνει υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων και «οι αποτυχίες της πολιτικής του Biden θα κάνουν πιο πιθανό ότι ο Trump θα κερδίσει τις εκλογές».
«Θα είναι ο πρώτος Αμερικανός Πρόεδρος που θα χάσει εκλογές και θα επιστρέψει και θα κερδίσει για δεύτερη φορά μετά τον Grover Cleveland,», ο οποίος κέρδισε την προεδρία το 1884 και στη συνέχεια ξανά το 1892, είπε ο Gingrich.
Ο Gingrich παρέθεσε μια ομιλία ενός συμμάχου του Κλίβελαντ, του Δημοκρατικού Edward S. Bragg από το Ουισκόνσιν, ο οποίος είπε ότι οι άνθρωποι αγαπούν και σέβονται το Cleveland «όχι μόνο για τον εαυτό του, για τον χαρακτήρα του, για την ακεραιότητα και την κρίση του και τη σιδερένια θέλησή του, αλλά τον αγαπούν περισσότερο από όλα για τους εχθρούς που έχει φτιάξει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης