Τελευταία Νέα
Διεθνή

Prigozhin (Wagner): Πάνω από το 80% του Bakhmut βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων

Prigozhin (Wagner): Πάνω από το 80% του Bakhmut βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων
Τα στρατεύματα της Wagner συνέχισαν να μάχονται στο κεντρικό τμήμα της πόλης, αναγκάζοντας τον εχθρό να μετατοπιστεί προς τα δυτικά προάστια
Πάνω από το 80% της επικράτειας του Artemovsk (ουκρανική ονομασία - Bakhmut), συμπεριλαμβανομένων όλων των διοικητικών κέντρων, βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων, ανακοίνωσε ο ιδρυτής της PMC "Wagner" Yevgeny Prigozhin.
«Στο Μπαχμούτ, το μεγαλύτερο μέρος του, πάνω από το 80%, είναι υπό τον έλεγχό μας, συμπεριλαμβανομένων όλων των διοικητικών κέντρων, των εργοστασίων, των εργοστασίων, της διοίκησης της πόλης», είπε συγκεκριμένα ο ίδιος, απαντώντας μέσω βίντεο  σε σχετική ερώτηση μέσων ενημέρωσης.
Νωρίτερα, ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, αντιστράτηγος Igor Konashenkov, δήλωσε ότι τα ρωσικά στρατεύματα έχουν επικεντρώσει τις κύριες προσπάθειές τους στην κατεύθυνση του Donetsk στην περιοχή Artemovsk.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα στρατεύματα της Wagner συνέχισαν να μάχονται στο κεντρικό τμήμα της πόλης, αναγκάζοντας τον εχθρό να μετατοπιστεί προς τα δυτικά προάστια. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης