Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ – σοκ στην Αλαμπάμα: Τέσσερις νεκροί και 20 τραυματίες από πυροβολισμούς σε εφηβικό πάρτι

ΗΠΑ – σοκ στην Αλαμπάμα: Τέσσερις νεκροί και 20 τραυματίες από πυροβολισμούς σε εφηβικό πάρτι
Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε αίθουσα χορού στη διάρκεια εφηβικού πάρτι γενεθλίων
Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον άλλοι 20 τραυματίστηκαν σε επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τη νύχτα του Σαββάτου 15/4/2023 (τοπική ώρα) στη μικρή πόλη Ντέιντεβιλ της Αλαμπάμα, όπως ανέφερε τοπικός τηλεοπτικός σταθμός, που επικαλείται ερευνητές στο σημείο και ανακοίνωση της Υπηρεσίας Επιβολής του Νόμου της Αλαμπάμα.
Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν γύρω στις 10:30 μ.μ. τοπική ώρα του Σαββάτου (6:30 της Κυριακής 16/4 ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με την ανακοίνωση της υπηρεσίας την οποία επικαλείται το ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό WRBL.
Το FBI, το Γραφείο των ΗΠΑ για το Αλκοόλ, τον Καπνό, τα Πυροβόλα Όπλα και τα Εκρηκτικά και το γραφείο του εισαγγελέα ανταποκρίθηκαν επίσης στο περιστατικό και συνδράμουν την έρευνα, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το τι οδήγησε στους πυροβολισμούς, και δεν είναι γνωστό αν έχει συλληφθεί οποιοσδήποτε ύποπτος.
Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε αίθουσα χορού στη διάρκεια εφηβικού πάρτι γενεθλίων.
Το WRBL μετέδωσε πλάνα που δείχνουν να έχει τοποθετηθεί κορδέλα γύρω από το Mahogany Masterpiece Dance Studio και γύρω κτίρια.
Η κυβερνήτης της Αλαμπάμα Kay Ivey ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter το πρωί της Κυριακής πως «ενημερώνεται συνεχώς» από την υπηρεσία επιβολής του νόμου.
«Σήμερα το πρωί, πενθώ με τους ανθρώπους του Ντέιντεβιλ και τους συμπολίτες μου στην Αλαμπάμα» έγραψε στην ανάρτησή της.
«Το έγκλημα βίας δεν έχει θέση στην πολιτεία μας», πρόσθεσε. www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης