Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ρωσία με βόμβες, drones Geranium-2 και πυραύλους σάρωσε στρατιωτικούς στόχους στην Οδησσό

Η Ρωσία με βόμβες, drones Geranium-2 και πυραύλους σάρωσε στρατιωτικούς στόχους στην Οδησσό
Πλάνα από την περιοχή της Οδησσού επιβεβαίωσαν ότι ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων, καταστράφηκαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις
Σχετικά Άρθρα
Ρωσικά drones και πύραυλοι έπληξαν εκ νέου με επιτυχία τους στόχους τους στην Ουκρανία, η αεράμυνα της οποίας δεν μπορεί να αναχαιτίσει τα εχθρικά πλήγματα.
Τη νύχτα ρωσικά drones Geranium-2 έπληξαν τους στόχους του στην περιοχή της Οδησσού.
Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, τουλάχιστον τέσσερις εκρήξεις συγκλόνισαν τα περίχωρα της πόλης της Οδησσού και την ευρύτερη περιοχή.
Πλάνα από την περιοχή της Οδησσού επιβεβαίωσαν ότι ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων, καταστράφηκαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Οι τοπικές αρχές έκαναν λόγο για βομβαρδισμό υποδομών αναψυχής, τα οποία ωστόσο χρησιμοποιούνται για τη στέγαση του ουκρανικού στρατού.
Επιπλέον, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι χτυπήθηκε και το αεροδρόμιο Σκόλνι, όπου είναι αποθηκευμένος μεγάλος αριθμός στρατιωτικού εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

odessa_2.jpg
Επιδρομές με βαριές βόμβες

Τη νύχτα της 19ης Απριλίου, εκρήξεις σημειώθηκαν και στη βιομηχανική ζώνη του Kramatorsk και στο Druzhkovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν εκεί περισσότερες ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Στις 18 Απριλίου, ο ουκρανικός στρατός που αναπτύχθηκε στην περιοχή Slavyansk-Kramatorsk στο Donetsk δέχθηκε επίθεση από ρωσικά drones.

odessa_3_1.jpg
Ρωσικά Geranium-2 βομβάρδισαν ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο Slovyansk
Οι ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν επίσης τις αεροπορικές επιδρομές με βαριές βόμβες στις ουκρανικές στρατιωτικές θέσεις κατά μήκος της πρώτης γραμμής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης