Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Ενοικιαστήριο» στην έπαυλη του Trump στο Παλμ Μπιτς - Στα 195.000 δολ. το μηνιαίο ενοίκιο

«Ενοικιαστήριο» στην έπαυλη του Trump στο Παλμ Μπιτς - Στα 195.000 δολ. το μηνιαίο ενοίκιο
Παρά την άνθηση αγοράς ακινήτων στη Νότια Φλόριντα, δεν βρέθηκε αγοραστής για τη βίλα του Donald Trump
«Ενοικιαστήριο» μπαίνει -τελικά- στην έπαυλη της οικογένειας Trump στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, καθώς δεν κατάφερε να βρεθεί αγοραστής, παρά την άνθηση αγοράς ακινήτων στην περιοχή.
Το ακίνητο βρίσκεται λεωφόρο 1125 South Ocean Blvd, σε έκταση 10.455 τ.μ. διαθέτει 8 υπνοδωμάτια και 11 τουαλέτες. Επίσης, όσοι το επιλέξουν θα έχουν πρόσβαση στο θέρετρο ορόσημο Mar-a-Lago Beach Club.
Το ενοίκιο ανέρχεται σε 195.000 δολάρια το μήνα ή περίπου 2,3 εκατ. δολάρια το χρόνο.
Trump.png
Μεταξύ 2021-22, η ζητούμενη τιμή του ακινήτου αυξήθηκε από 49 εκατ. δολ. σε 59 εκατ. δολ.. Παρά την άνθηση της αγοράς ακινήτων της Νότιας Φλόριντα, δεν βρέθηκε αγοραστής.
Trump1.png
Το Bloomberg επεσήμανε ότι το παραλιακό σπίτι βρισκόταν προηγουμένως σε ένα καταπίστευμα στο όνομα της αδελφής του Trump, Maryanne Trump Barry, το οποίο πωλήθηκε έναντι 18,5 εκατ. δολ. το 2018. Ο σημερινός ιδιοκτήτης είναι μια εταιρεία περιορισμένης ευθύνης που ανήκει στους Eric Trump και τον Donald Trump Jr..
Trump2.png
Για όσους αναζητούν είσοδο στο Mar-a-Lago Beach Club, η ενοικίαση του σπιτιού Trump στην παραλία μπορεί να είναι το χρυσό εισιτήριο για την είσοδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης