Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Ο λαοί στις νέες ρωσικές περιοχές αγωνίστηκαν επί πολλά χρόνια για να ενταχθούν στη Ρωσία

Putin: Ο λαοί στις νέες ρωσικές περιοχές αγωνίστηκαν επί πολλά χρόνια για να ενταχθούν στη Ρωσία
Οι άνθρωποι στα νέα εδάφη «πολέμησαν για πολλά χρόνια για το δικαίωμα να είναι με τη Ρωσία», τόνισε ο Putin
Οι άνθρωποι στις λαϊκές δημοκρατίες του Donetsk και του Lugansk καθώς και στις περιοχές Zaporizhia και Kherson έχουν αγωνιστεί επί πολλά χρόνια για το δικαίωμα να είναι μέρος της Ρωσίας, δήλωσε την Πέμπτη (20/4/2023) ο Vladimir Putin.
Οι άνθρωποι στα νέα εδάφη «πολέμησαν για πολλά χρόνια για το δικαίωμα να είναι με τη Ρωσία», είπε σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
«Για πολλά χρόνια ζουν σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες περιφερειακής και δημοτικής διοίκησης, που δεν είναι όπως οι συνθήκες στη Ρωσία», συνέχισε.
Ο Ρώσος πρόεδρος σημείωσε ότι οι δημοτικοί υπάλληλοι που εργάζονται στις νέες περιοχές θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή και να τους παρέχεται «όλη η απαραίτητη βοήθεια για την ενσωμάτωση των νέων περιοχών στο ενιαίο σύστημα της δημόσιας διακυβέρνησης της Ρωσίας».
O Putin είπε επίσης ότι «υπάρχουν πολλοί εθελοντές μεταξύ της δημοτικής κοινότητας, που αποφάσισαν μόνοι τους να βρίσκονται εκεί (στην περιοχή της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης), όπου τα πράγματα είναι δύσκολα».
«Αποτελούν παράδειγμα πίστης στην πατρίδα και τα συμφέροντά της και τώρα υπερασπίζονται τα ιστορικά μας εδάφη, προστατεύοντας τους ανθρώπους σε αυτά τα εδάφη», υπογράμμισε ο Ρώσος πρόεδρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης