Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δεν πρόκειται να αντεπιτεθούν οι Ουκρανοί τις επόμενες δύο εβδομάδες - Δεν βοηθά ο καιρός

Δεν πρόκειται να αντεπιτεθούν οι Ουκρανοί τις επόμενες δύο εβδομάδες - Δεν βοηθά ο καιρός
Ισχυρές βροχοπτώσεις θα καταστήσουν αδύνατη την χρήση βαρέων τεθωρακισμένων
Σχετικά Άρθρα
Οι Ουκρανοί δεν πρόκειται να αντεπιτεθούν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες εκτιμούν Ρώσοι αξιωματούχοι, αποδίδοντας την εξέλιξη αυτή στις κακές καιρικές συνθήκες.
«Μετά την πρόσφατη επίσκεψη μου στο Donetsk μπορώ να πω ότι οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες θα εμποδίσουν τον εχθρό να ξεκινήσει πλήρους κλίμακας επιθετικές κινήσεις τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες.
Επίσης, θεωρώ απίθανο μια επίθεση προς το Kupyansk και το Krasny Liman» εκτίμησε με ανάρτηση του στο Telegram ο απόστρατος αντισυνταγματάρχης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk, Andrey Marochko.

Αδύνατη η αναγνώριση

Σύμφωνα με τον Marochko, «ο εχθρός δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσει πλήρη αναγνώριση εξαιτίας της χαμηλής νέφωσης, τη στιγμή που μια μεγάλη ποσότητα βροχοπτώσεων θα μετατρέψει πολλές περιοχές σε αδιάβατους βάλτους, κάτι που θα καταστήσει αδύνατη την χρήση βαρέων τεθωρακισμένων σε λασπωμένους δρόμους».
«Οι θέσεις μας που έχουν ενισχυθεί σημαντικά με κάθε τρόπο το τελευταίο διάστημα, αναγκάζουν τον εχθρό σε περίπτωση που εξαπολύσει επίθεση, να χρησιμοποιήσει μεγάλους πόρους τους οποίους αυτή τη στιγμή διαθέτει για να εμποδίσει τις κινήσεις μας» ανέφερε ο Marochko.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης