Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οργισμένος ο Medvedev στοχοθετεί τον Zelensky: Θα εξοντώσουμε ολόκληρο το καθεστώς της Ουκρανίας

Οργισμένος ο Medvedev στοχοθετεί τον Zelensky: Θα εξοντώσουμε ολόκληρο το καθεστώς της Ουκρανίας
Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας τόνισε την ανάγκη να εξοντωθεί πλήρως το καθεστώς του Κιέβου και να υπάρξουν αντίποινα εναντίον βασικών του στελεχών
Σχετικά Άρθρα
Οργή προκάλεσε στον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Dmitry Medvedev η απαίτηση του ουκρανικού καθεστώτος για νέες παραδόσεις όπλων, προκειμένου να καταληφθεί η Κριμαία.
Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας μέσω Telegram τόνισε την ανάγκη να εξοντωθεί πλήρως το καθεστώς του Κιέβου και να υπάρξουν αντίποινα εναντίον βασικών του στελεχών, όπως ο πρόεδρος Volodymyr Zelensky.
Τι είναι αυτό (σ.σ. κατάληψη Κριμαίας);
Η αντιφατική κατήφεια της διαποτισμένης από ναρκωτικά συνείδησης;
Παραλήρημα αβεβαιότητας; Πίεση στους θαμώνες του (Δύση); Γενική επιμένουσα παράνοια;
Χωρίς αμφιβολία, όλα αυτά μαζί», είπε χαρακτηριστικά ο Medvedev.
Η απάντηση πρέπει να είναι η εξής, συνέχισε ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας: «Η μαζική καταστροφή του προσωπικού και του στρατιωτικού εξοπλισμού του νεοναζιστικού καθεστώτος και η μέγιστη στρατιωτική ήττα του ουκρανικού στρατού. Πλήρης καταστροφή του εχθρού και τελική διάλυσή του.
Πλήρης αποστρατικοποίηση του νεοναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου σε ολόκληρη την επικράτεια της Ουκρανίας.
Ενέργειες αντιποίνων κατά των βασικών προσωπικοτήτων του νεοναζιστικού καθεστώτος, ανεξάρτητα από τους τόπους όπου βρίσκονται και την περίοδο παραγραφής των εγκλημάτων τους».

Απελπισμένος παππούς ο Biden

Να σημειωθεί ότι προ ημερών (25/4) ο Medvedev ειρωνεύτηκε τον Αμερικανό πρόεδρο, Joe Biden αποκαλώντας τον «απελπισμένο παππού» και αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν είναι καλά διανοητικά, αφού ο τελευταίος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να είναι και πάλι υποψήφιος για μια δεύτερη θητεία στις εκλογές του 2024.
«Ο Biden έλαβε την απόφασή του. Ένας απελπισμένος παππούς», έγραψε στο Telegram ο Medvedev, αναφερόμενος στον 80χρονο πρόεδρο.
«Αν ήμουν στη θέση του αμερικανικού στρατού, θα έφτιαχνα αμέσως ένα ψεύτικο βαλιτσάκι με ψεύτικους πυρηνικούς κωδικούς για την περίπτωση που κερδίσει (τις εκλογές), ώστε να αποφύγω ανεπανόρθωτες συνέπειες», πρόσθεσε ο Medvedev, ο δεύτερος στην ιεραρχία του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Οι Ουκρανοί απέτυχαν και ζητούν 10 φορές περισσότερα όπλα

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και πρώην πρέσβης της Ουκρανίας στη Γερμανία, Andriy Melnik δήλωσε ότι η Ουκρανία χρειάζεται 10 φορές περισσότερα όπλα.
Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Maria Zakharova, σχολίασε ειρωνικά της δηλώσεις του Ουκρανού αξιωματούχου.
«Η Ουκρανία κάλεσε την Δύση να περάσει όλες τις κόκκινες γραμμές... και να βγάλει και τα εσώρουχά της».
Ο Andriy Melnik ζήτησε από τις δυτικές χώρες να διαθέσουν το 1% του ΑΕΠ για να στείλουν όπλα στην Ουκρανία ενώ τόνισε ότι η Ουκρανία χρειάζεται 10 φορές περισσότερη υποστήριξη από αυτή που της παρέχεται.
Η Δύση πραγματοποιεί συστηματικά μαζικές παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία.
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Lavrov σημείωσε ότι κάθε φορτίο που περιέχει όπλα για την Ουκρανία θα γίνει νόμιμος στόχος για τη Ρωσία και ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ εμπλέκονται άμεσα στη σύγκρουση στην Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης