Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Η Ουκρανία θέλει να σπείρει τον πανικό στην Κριμαία

Ρωσία: Η Ουκρανία θέλει να σπείρει τον πανικό στην Κριμαία
Είμαστε έτοιμοι για τις προκλήσεις τους τόνισε ο κυβερνήτης της Κριμαίας, Sergei Aksyonov
Σχετικά Άρθρα
Η Ουκρανία θέλει να σπείρει τον πανικό στην Κριμαία υποστήριξε ο κυβερνήτης της Κριμαίας, Sergei Aksyonov αναφερόμενος στην εξάρθρωση από την FSB του ουκρανικού δικτύου που σχεδίαζε δολοφονίες πολιτικών και δολιοφθορές σε κρίσιμες υποδομές της χερσονήσου.
«Απομακρυνόμαστε από τον μαζικό χαρακτήρα των εκδηλώσεων εορτασμού της Ημέρας της Νίκης διότι αναμένονται προκλήσεις από το Κίεβο.
Όλη την εβδομάδα η αυξημένη δραστηριότητα του κλάδου Πληροφόρησης και Ψυχολογικών ειδικών επιχειρήσεων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων «γράφει» νέα επεισόδια στην Κριμαία, ανεξάρτητα από το πόσοι άνθρωποι θα βρεθούν αντιμέτωποι με ποινικές διώξεις.
Βασικά, όλες οι επιθέσεις είναι πληροφοριακού περιεχομένου, με απώτερο στόχο να δημιουργήσουν μια ομάδα στα μετόπισθεν, που θα σπείρει τον πανικό.
Αυτή είναι η κατάσταση.
Περιμένουμε προκλήσεις, είμαστε έτοιμοι για αυτές» υποστήριξε ο Aksyonov, ο οποίος βάσει των όσων έγιναν γνωστά από την FSB, ήταν ένας από τους στόχους των Ουκρανών.

Χωρίς εκδηλώσεις

Υπενθυμίζεται πως η Κριμαία ήταν η πρώτη περιοχή της Ρωσίας που ανακοίνωσε πως δεν θα διοργανώσει μαζικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας της Νίκης στις 9 Μαΐου για λόγους ασφαλείας.
Η 9η Μαΐου είναι ημέρα μεγάλης γιορτής στη Ρωσία, η οποία γιορτάζει τη νίκη της κατά της ναζιστικής Γερμανίας στο Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης