Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο γηραιότερος σκύλος στον κόσμο γιορτάζει τα 31α γενέθλιά του

Ο γηραιότερος σκύλος στον κόσμο γιορτάζει τα 31α γενέθλιά του
Θα γιορτάσει με ένα πάρτι τα γενέθλια του στην Πορτογαλία 
Ένας σκύλος από την Πορτογαλία που ονομάζεται Bobi και έχει βραβευτεί από το βιβλίο Guiness ως ο γηραιότερος εν ζωή σκύλος όλων των εποχών, γιορτάζει με ένα ειδικό πάρτι τα 31α γενέθλιά του.
Ο Bobi, που ζει στην περιοχή Leira της Πορτογαλίας, θα απολαύσει ένα «άκρως παραδοσιακό» πορτογαλικό πάρτι αυτό το Σαββατοκύριακο στο οικογενειακό αγρόκτημα όπου γεννήθηκε στο χωριό Conqueiros.
Στο αγρόκτημα πρόκειται να παρευρεθούν 100 άτομα, μερικά από τα οποία πετούν από ξένες χώρες για να συμμετάσχουν στον μεγάλο αυτό εορτασμό.
Τοπικά κρέατα και ψάρια θα σερβίρονται στους επισκέπτες, με επιπλέον μερίδες για τον Bobi.
Στο πάρτι επίσης θα υπάρχει ένα χορευτικό συγκρότημα στο οποίο θα συμμετάσχει και εκείνος, μαγεύοντας τους καλεσμένους με τις χορευτικές κινήσεις του.
Ο ιδιοκτήτης του Bobi, Leonel Costa, δήλωσε στο Guinness World Records: «Είχαμε πολλούς δημοσιογράφους και ανθρώπους που ήρθαν από όλο τον κόσμο για να βγάλουν μια φωτογραφία με τον Bobi. Έχουν έρθει από όλη την Ευρώπη, καθώς και από τις ΗΠΑ, ακόμη και από την Ιαπωνία».
Ο Μπόμπι τιμήθηκε με τον τίτλο του παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες ως ο γηραιότερος σκύλος στον κόσμο τον Φεβρουάριο.
Παρά την ηλικία του, ο ήρεμος και κοινωνικός σκύλος εξακολουθεί να είναι αρκετά υγιής για να παίξει με τις τέσσερις γάτες της οικογένειας.
Τα μέλη της οικογένειας πιστεύουν ότι το μυστικό της μακροζωίας του είναι το γεγονός ότι ζούσε πάντα στην ύπαιθρο σε ένα ήσυχο περιβάλλον, περιτριγυρισμένο από τη φύση.
67243745-11704887-bobi_is_pictured_playing_with_a_cat_on_the_family_run_farm-m-11_1675334068107.jpg67243905-11704887-bobi_became_a_world_record_holder_on_february_1-m-10_1675334058986.jpg_1.webp




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης