Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νυχτερινή επιχείρηση των ρωσικών δυνάμεων διαλύει τις δυνάμεις στήριξης - ανεφοδιασμού των Ουκρανών και περισσότερα δυτικά όπλα

Νυχτερινή επιχείρηση των ρωσικών δυνάμεων διαλύει τις δυνάμεις στήριξης - ανεφοδιασμού των Ουκρανών και περισσότερα δυτικά όπλα
Η νυχτερινή επίθεση των ρωσικών δυνάμεων συνεχίζεται...
Ο ρωσικός στρατός σε μια νυχτερινή του επιχείρηση Παρασκευή προς Σάββατο 13/5 κατέστρεψε δυνάμεις πέρα από την πρώτη γραμμή των ουκρανικών δυνάμεων: τις δυνάμεις στήριξης στο κέντρο και ανεφοδιασμού στα μετόπισθεν.
Αυτή τη στιγμή, οι Ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις πραγματοποιούν μαζικά πλήγματα κατά των συγκεντρώσεων στρατευμάτων των δυνάμεων της Ουκρανίας, ενώ συνεχίζει να σφυροκοπάει και εγκαταστάσεις στρατιωτικής υποδομής της Ουκρανίας και να διαλύει όπλα τύπου Leopard.

Πολλές δεκάδες πύραυλοι και drones στοχεύουν στόχους στην Ουκρανία.

Ήδη τώρα έχουν σημειωθεί εκρήξεις στις περιοχές Zapoprozhye, Depropetrovsk και Mykolaiv.
Πριν από αυτή την επίθεση, σημειώθηκαν εκρήξεις κοντά στις πόλεις Slavyansk και Kramatorsk, όπου βρίσκονται τα αποθέματα των ουκρανικών δυνάμεων και οι αποθήκες με όπλα για τον εφοδιασμό του μετώπου.
Πριν από λίγες ώρες σημειώθηκε έκρηξη με εκτεταμένους καπνούς στο Κίεβο. Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης έσπευσαν να το εξηγήσουν ως «έκρηξη ασθενοφόρου», καθησυχάζοντας τους κατοίκους της πόλης ότι δεν είχε δηλωθεί συναγερμός αεροπορικής επιδρομής.
Ωστόσο, στις 2:00 τα χαράματα τοπική ώρα, οι σειρήνες ηχούσαν και πηγές ανέφεραν ότι ερχόταν αεροπορική επίθεση από τα νότια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης