Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βίντεο της CIA παροτρύνει τους Ρώσους να κατασκοπεύσουν υπέρ των ΗΠΑ - Τι απαντά το Κρεμλίνο

Βίντεο της CIA παροτρύνει τους Ρώσους να κατασκοπεύσουν υπέρ των ΗΠΑ - Τι απαντά το Κρεμλίνο
Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα ότι οι δικές του ειδικές υπηρεσίες παρακολουθούν της δραστηριότητες των δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών
Nα της παράσχουν πληροφορίες για τη Ρωσία παροτρεύνει τους Ρώσους η αμερικανική μυστική υπηρεσία CΙΑ,  με βίντεο που ανήρτησε στην εφαρμογή Telegram και το οποίο απευθύνεται στους δυσαρεστημένους από την πολιτική του προέδρου Vladimir Putin.
Το βίντεο της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, της κύριας υπηρεσίας εξωτερικών πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών, παρουσιάζει ένα Ρώσο δημόσιο υπάλληλο και τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους με ένα παιδί, οι οποίοι περνούν προφανώς δύσκολα και αναρωτιούνται αν η ζωή τους ανταποκρίνεται στα όνειρά τους.
Σχολιάζοντας το βίντεο, το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα ότι οι δικές του ειδικές υπηρεσίες παρακολουθούν της δραστηριότητες των δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών.
Το σύντομης διάρκειας βίντεο στην ρωσική γλώσσα, με τίτλο «Γιατί ήρθα σε επαφή με την CIA: η απόφασή μου», εμφανίσθηκε στο επίσημο κανάλι της CIA στο YouTube.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, δήλωσε ότι δεν έδωσε προσοχή στο βίντεο, αλλά προσέθεσε: «Είμαι πεπεισμένος ότι οι ειδικές μας υπηρεσίες παρακολουθούν τον χώρο αυτό με τον δέοντα τρόπο».
Ο ίδιος προσέθεσε: «Όλοι γνωρίζουμε περίφημα ότι η CIA και οι άλλες δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών δεν έχουν περιορίσει τις δραστηριότητές τους στο έδαφος της χώρας μας».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης