Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία για στρατολόγηση CIA: Μας προκαλούν, είναι μέρος του υβριδικού πολέμου των ΗΠΑ

Ρωσία για στρατολόγηση CIA: Μας προκαλούν, είναι μέρος του υβριδικού πολέμου των ΗΠΑ
Προσπαθούν να σπείρουν σύγχυση στη ρωσική κοινωνία υποστήριξε ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ, Anatoly Antonov
Για συνεχείς προκλήσεις των Αμερικάνων έναντι της Ρωσίας κάνει λόγο ο Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ, Anatoly Antonov, αναφερόμενος στις προσπάθειες της CIA να στρατολογήσει Ρώσους μέσω των social media ζητώντας πληροφορίες τόσο για τη ρωσική οικονομία όσο και για την ανώτατη ηγεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Σε ανάρτηση του στο Telegram ο Antonov υποστηρίζει ότι και αυτή η εκστρατεία της CIA είναι μέρος του υβριδικού πολέμου των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας.
«Δεν είναι η πρώτη αυθάδης πρόκληση από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.
Στο έδαφος της πρεσβείας για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείς το YouTube, «πετάγεται» αμέσως η λεγόμενη στοχευμένη διαφήμιση με τη μορφή βίντεο στρατολόγησης για λογαριασμό του FBI.
Υποδεικνύονται τηλέφωνα όπου μπορείς να καλέσεις και να γίνεις προδότης.
Αυτό άρχισε ήδη από πέρσι.
Μιλάμε για μια συντονισμένη εκστρατεία που αποτελεί μέρος του υβριδικού πολέμου που έχει εξαπολυθεί κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας» είπε ο Antonov σχολιάζοντας το βίντεο της CIA που δημοσιοποιήθηκε στις 16 Μαΐου και ζητούσε από Ρώσους να μοιραστούν κρίσιμες πληροφορίες.

Σύγχυση

«Οι κακοπροαίρετοι στη Δύση, από την εποχή της ήττας του Ναπολέοντα, έχουν συνειδητοποιήσει τη σταθερότητα της χώρας μας απέναντι στις επιθέσεις από το εξωτερικό.
Και τώρα, έχοντας αποτύχει στις κυρώσεις τους και έχοντας συνειδητοποιήσει πως δεν μπορούν να μας επιφέρουν μια στρατιωτική ήττα, προσπαθούν να σπείρουν τη σύγχυση στη ρωσική κοινωνία.
Μέλημα μας τους είναι να δράσουν κατά τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε τα πάντα να ανατραπούν για μας, και να μην πιστεύουμε πια στους εαυτούς μας.
Μετά, λένε, ότι θα μπορούν να πάρουν τη Ρωσία με γυμνά χέρια» υποστήριξε ο Antonov, ο οποίος ωστόσο εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι ο ρωσικός λαός έχει μάθει τα μαθήματα ιστορίας και δεν θα επιτρέψει οποιαδήποτε προσπάθεια διάσπασης της ενότητας του.
«Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση απολαμβάνει της συναίνεσης και της υποστήριξης των πολιτών και των πολιτικών δυνάμεων της χώρας μας.
Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Πρόκειται για κενά project με χρήματα των Αμερικάνων φορολογούμενων» τόνισε ο Ρώσος διπλωμάτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης