Τελευταία Νέα
Διεθνή

Lukashenko (Λευκορωσία): Η αντεπίθεση των Ουκρανών είναι η μεγαλύτερη παραπληροφόρηση

Lukashenko (Λευκορωσία): Η αντεπίθεση των Ουκρανών είναι η μεγαλύτερη παραπληροφόρηση
Δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε αντεπίθεση των Ουκρανών είπε ο Λευκορώσος πρόεδρος
(upd) Η αντεπίθεση των Ουκρανών είναι η μεγαλύτερη παραπληροφόρηση από την έναρξη της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης υποστήριξε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Alexander Lukashenko.
«Πρέπει να πω ότι η μεγαλύτερη παραπληροφόρηση είναι αυτή η αντεπίθεση.
Κατά την άποψη μου, δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε αντεπίθεση.
Θα είναι απλά τρέλα.
Είναι απλά παράλογο να πολεμήσει κανείς στο μέτωπο με αναλογία 1 προς 5 όσον αφορά τον στρατιωτικό εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό» ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, υποστηρίζοντας πως πρέπει να «εξαπατήσουμε» τους Ουκρανούς να συνεχίσουν και να μας «ρίξουν» σε αυτήν την αντιπαράθεση.

Δεν θέλουν διαπραγματεύσεις

Όπως είπε ο Lukashenko, οι Ουκρανοί δεν θέλουν διαπραγματεύσεις για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης.
«Όλες οι προϋποθέσεις που θέτει σήμερα η Ουκρανία και ο πρόεδρος της δεν είναι τίποτα άλλο παρά να αποφευχθούν τυχόν διαπραγματεύσεις.
Ποιες μπορεί να είναι αυτές;
Πρέπει να κάτσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να δούμε τους όρους εκεί» υποστήριξε ο Lukashenko, αναφέροντας πως πρέπει να εκπονηθούν νέα σχέδια για το τέλος των εχθροπραξιών από αυτά που παρουσιάστηκαν στις διαπραγματεύσεις που έγιναν το 2022 στη Λευκορωσία.
Σύμφωνα με τον Lukashenko, το ειρηνευτικό σχέδιο που είχε παρουσιαστεί τότε δεν απέφερε απολύτως τίποτα για τη Ρωσία, η οποία παρόλο αυτά είχε συμφωνήσει να «δουλέψει» πάνω σε αυτό.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης