Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ουκρανοί βομβάρδισαν 9 φορές το Donetsk μέσα σε 12 ώρες – Στο στόχαστρο σπίτια και μία κλινική

Οι Ουκρανοί βομβάρδισαν 9 φορές το Donetsk μέσα σε 12 ώρες – Στο στόχαστρο σπίτια και μία κλινική
Τέσσερα σπίτια και τέσσερις πολυκατοικίες υπέστησαν ζημιές στον οικιστικό τομέα, καθώς και μια κλινική και πολλά αυτοκίνητα
Τα ουκρανικά στρατεύματα βομβάρδισαν το Donetsk και τα περίχωρά του εννέα φορές την Πέμπτη (18/5/2023), εκτοξεύοντας συνολικά 54 οβίδες και ρουκέτες ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης Alexey Kulemzin, επικαλούμενος στοιχεία από το Κοινό Κέντρο Ελέγχου και Συντονισμού για ζητήματα που σχετίζονται με τα εγκλήματα πολέμου της Ουκρανίας.
Tα προάστια της πόλης «δέχθηκαν πυρά από Ουκρανούς Ναζί και ξένους μισθοφόρους εννέα φορές μεταξύ 9:00 π.μ. και 9:00 μ.μ. στις 18 Μαΐου», έγραψε ο δήμαρχος στο κανάλι του στο Telegram.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ουκρανικές δυνάμεις εκτόξευσαν 44 βλήματα διαμετρήματος 152 mm και 155 mm και 10 ρουκέτες από πολλαπλούς εκτοξευτές ρουκετών προς τις περιοχές Kievsky, Kirov, Kuibyshev και Petrovsky του Donetsk, καθώς και τα προάστια της σε Aleksandrovka, Yelenovka και Staromikhailovka κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Τέσσερα σπίτια και τέσσερις πολυκατοικίες υπέστησαν ζημιές στον οικιστικό τομέα, καθώς και μια κλινική και πολλά αυτοκίνητα, σημείωσε ο Kulemzin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης