Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνετρίβη πολεμικό αεροπλάνο στην Σαραγόσα της Ισπανίας (video)

Συνετρίβη πολεμικό αεροπλάνο στην Σαραγόσα της Ισπανίας (video)
Δεν υπήρξαν θύματα
Mαχητικό αεροσκάφος F-18 συνετρίβη στην αεροπορική βάση της Σαραγόσα στην Ισπανία, κοντά σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα, ενώ και ο πιλότος του μαχητικού αεροσκάφους κατάφερε να εκτιναχθεί πριν από τη συντριβή.
Το τοπικό δίκτυο Heraldo de Aragón είπε ότι ο πιλότος τραυματίστηκε στο πόδι του, ενώ δεν έχουν αναφερθεί άλλοι τραυματισμοί μετά τη συντριβή.
Ο πιλότος έχει μεταφερθεί στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Σαραγόσα.
Η συντριβή σημειώθηκε κατά τη διάρκεια έκθεσης για οικογένειες στρατιωτικών στη βάση με τον πιλότο να εκτελεί ελιγμούς στη διάρκεια της εκδήλωσης όταν έχασε τον έλεγχο γύρω στις 12:10 μ.μ. τοπική ώρα.


Το τζετ έπεσε στο έδαφος πριν εμφανιστεί μια γιγάντια μπάλα φωτιάς, που συνοδεύτηκε κι από εκκωφαντική έκρηξη.
Πλάνα από την συντριβή ,δείχνουν το F-18 να πέφτει με τη μύτη προς το έδαφος κοντά σε πυκνή αστική περιοχή και μια τεράστια στήλη καπνού να υψώνεται στον ουρανό κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Οι Αρχές αναφέρουν ότι το αεροσκάφος συνετρίβη εντός των εγκαταστάσεων της αεροπορικής βάσης, χωρίς να προκληθεί καμία ζημιά στον αστικό ιστό.
Παραμένει ασαφές τι προκάλεσε το δραματικό ατύχημα.
Η Πολιτική Φρουρά ισχυρίστηκε ότι ο πιλότος αντιμετώπισε «κάποιο πρόβλημα» και έχασε τον έλεγχο του αεροπλάνου.
Ένας αυτόπτης μάρτυρας έγραψε στο Twitter: «Μόλις είδα ένα F-18 να συντρίβεται στην αεροπορική βάση Σαραγόσα, ακριβώς έξω από τον αυτοκινητόδρομο.
«Ο πιλότος πήδηξε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης