Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Αυξάνεται η εμπλοκή της Δύσης στο Ουκρανικό, προκαλεί παράλογη κλιμάκωση της σύγκρουσης

Ρωσία: Αυξάνεται η εμπλοκή της Δύσης στο Ουκρανικό, προκαλεί παράλογη κλιμάκωση της σύγκρουσης
Αναφερόμενος στα όρια της κλιμάκωσης της σύγκρουσης από τη Δύση στην Ουκρανία, ο Peskov επισήμανε ότι το όριο θα έπρεπε, θεωρητικά, να το υπαγορεύει η λογική των κρατών της συλλογικής Δύσης, αλλά δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει...
Ο βαθμός της εμπλοκής της Δύσης στη σύγκρουση στην Ουκρανία αυξάνεται, αλλά η ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας θα συνεχιστεί, καθλως η χώρα θα διασφαλίσει τα συμφέροντά της, δήλωσε ο Dmitry Peskov, γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
«Προφανώς, ο βαθμός εμπλοκής - άμεσης και έμμεσης - των κρατών, όπως λέμε, της συλλογικής Δύσης σε αυτή τη σύγκρουση αυξάνεται καθημερινά», επισήμανε ο Peskov σε συνέντευξή του που αναρτήθηκε στο κανάλι του στο Telegram το Σάββατο 27 Μαΐου 2023.
Πρόσθεσε ότι αυτό θα μπορούσε να παρατείνει τη σύγκρουση με την πάροδο του χρόνου, αλλά «δεν μπορεί να αλλάξει ριζικά την κατάσταση».
«Η Ρωσία θα συνεχίσει την επιχείρηση και η Ρωσία θα εξασφαλίσει τα συμφέροντά της με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και θα επιτύχει την εκπλήρωση των δηλωθέντων καθηκόντων», πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στα όρια της κλιμάκωσης της σύγκρουσης  εκ μέρους της Δύσης στην Ουκρανία ο Peskov είπε ότι το όριο θα έπρεπε, θεωρητικά, να το υπαγορεύει η λογική των χωρών της συλλογικής Δύσης, αλλά δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης