Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δημοσκόπηση - χαστούκι: Το 66% των Αμερικανών πιστεύει πως μία 2η θητεία Biden θα είναι... μία πραγματική καταστροφή για τις ΗΠΑ

Δημοσκόπηση - χαστούκι: Το 66% των  Αμερικανών πιστεύει πως μία 2η θητεία Biden θα είναι... μία πραγματική καταστροφή για τις ΗΠΑ
Η μεγάλη πλειοψηφία των Αμερικανών πιστεύει πως μία νέα θητεία Biden θα αποβεί καταστροφική για τις ΗΠΑ
Σχετικά Άρθρα
Mόνο το 26% των Δημοκρατικών ψηφοφόρων θέλει ο Joe Biden να είναι υποψήφιος για μία δεύτερη θητεία ως πρόεδρος, σύμφωνα με δημοσκόπηση των Associated Press/NORC τον Απρίλιο.
Έρευνα, που διενεργήθηκε τον Μάιο από την SSRS δείχνει τώρα ότι το 66% όλων των Αμερικανών (όχι μόνο των Ρεπουμπλικάνων) πιστεύει ότι άλλα τέσσερα χρόνια Biden θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε «καταστροφή».

Οι λόγοι της μαζικής απόρριψης

Οι λόγοι πίσω από αυτή τη μαζική απόρριψη και μείωσης της εμπιστοσύνης στον Biden ποικίλλουν.
Η αλλόκοτη συμπεριφορά του Biden καθ' όλη τη διάρκεια της πρώτης του θητείας οδήγησε σε πολλαπλές ενοχλητικές καταστάσεις κατά τη διάρκεια σοβαρών διπλωματικών κρίσεων ενώ όλοι πλέον υποψιάζονται πως πάσχει από κάποια μορφή άνοιας.
step.jpg

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους ψηφοφόρους στις ΗΠΑ με ισχυρισμούς ότι ο γιος του «πέθανε στον πόλεμο του Ιράκ» ενώ στην πραγματικότητα απεβίωσε από καρκίνο του εγκεφάλου. Trump: Ανίκανος ο Biden – Η πιο επικίνδυνη στιγμή της ιστορίας

Για τον κίνδυνο να ξεσπάσει ένας Γ’ Παγκόσμιος πόλεμος επειδή ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden είναι ανίκανος, προειδοποιεί ο πρώην πρόεδρος, Donald Trump, ο οποίος υποστηρίζει πως ζούμε στην πιο επικίνδυνη στιγμή της ιστορίας.
«Πρώτα από όλα λόγω της ανικανότητας των ανθρώπων στην ηγεσία της χώρας μας.
Δεύτερον, λόγω της απειλής χρήσης πυρηνικών όπλων.
Εξαιτίας των εξοπλισμών, αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στιγμή στην ιστορία της χώρας μας και στην ιστορία όλου του πλανήτη.
Και έχουμε και ένα τελείως ανίκανο πρόσωπο στην ηγεσία μας» υποστήριξε ο Trump μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox.
Ο Trump κατηγόρησε τον Biden ότι με την πολιτική που ακολουθεί στην Ουκρανία, ωθεί τον πλανήτη σε ένα νέο παγκόσμιο πόλεμο.
Επανέλαβε μάλιστα τους ισχυρισμούς του ότι εάν γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, τότε θα λύσει την ουκρανική κρίση μέσα σε μια ημέρα.
Ωστόσο, ούτε αυτήν την φορά προσδιόρισε πώς ακριβώς θα το επιτύχει αυτό.
Ο Trump εμφανίστηκε βέβαιος πως πίσω από το σαμποτάζ στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream δεν είναι η Ρωσία.
Ωστόσο, αρνήθηκε να κατονομάσει ποιος εκτιμά πως είναι πίσω από αυτήν την επίθεση, καθώς, όπως είπε, δεν θέλει να προκαλέσει πρόβλημα στην χώρα του.
«Μπορώ να πω ποιος δεν το έκανε: η Ρωσία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης