Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Bill Ackman «ψηφίζει» Jamie Dimon: Είναι ο ηγέτης που χρειάζονται οι ΗΠΑ για να σωθούν από καταστροφική ύφεση, χρέος και ελλείμματα

O Bill Ackman «ψηφίζει» Jamie Dimon: Είναι ο ηγέτης που χρειάζονται οι ΗΠΑ για να σωθούν από καταστροφική ύφεση, χρέος και ελλείμματα
Η χώρα μας κινδυνεύει από ένα χρέος 32 τρισεκατομμυρίων δολαρίων χωρίς να διαφαίνεται τέλος στα τεράστια ελλείμματα, σημειώνει ο Ackman εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον Dimon
Σχετικά Άρθρα
Το εγκώμιο του Jamie Dimon πλέκει ο διευθύνων σύμβουλος της Pershing Square Bill Ackman, τονίζοντας πως είναι ο ηγέτης που χρειάζονται οι ΗΠΑ σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη χρονική συγκυρία και ενώ η ύφεση πλησιάζει απειλητική για την αμερικανική οικονομία.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της JPMorgan είναι ένα από τους πιο αξιοσέβαστους επιχειρηματικούς ηγέτες στον κόσμο, τονίζει ο Ackman σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Πολιτικά είναι κεντρώος.
Διάκειται φιλικά προς τις επιχειρήσεις αλλά επίσης υποστηρίζει τα καλά σχεδιασμένα κοινωνικά προγράμματα και τις ορθολογικές φορολογικές πολιτικές που μπορούν να βοηθήσουν τους λιγότερο πλούσιους.
Είναι εξαιρετικά έξυπνος, στοχαστής και πραγματιστής και ξέρει πώς να φέρνει κοντά τα αντίπαλα μέρη.
Τον σέβονται πολύ η Δεξιά, η Αριστερά και το Κέντρο», σημειώνει ο Ackhman.
«Ο Jamie είναι αγαπητός στους πάνω από 240.000 υπαλλήλους του και τον αντιμετωπίζουν με σεβασμό πολιτικοί και επιχειρηματικοί ηγέτες που έχουν κύρος.

Θα μας σώσει από χρέος και ελλείμματα

Μέσα από κρίσεις έχει καταφέρει να δημιουργήσει το καλύτερο και μεγαλύτερο, παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στον κόσμο που έχει για πελάτες, από νεοφυείς επιχειρήσεις μέχρι παγκόσμιες εταιρείες και χώρες.
Η χώρα μας κινδυνεύει από ένα χρέος 32 τρισεκατομμυρίων δολαρίων χωρίς να διαφαίνεται τέλος στα τεράστια ελλείμματα, οδεύοντας σε ύφεση σε μια περίοδο μεγάλης πολιτικής αβεβαιότητας. Χρειαζόμαστε έναν υποδειγματικό επιχειρηματικό, οικονομικό και παγκόσμιο ηγέτη για να διαχειριστούμε μια κρίσιμης σημασίας δεκαετία για τη χώρα μας και τη μοίρα μας.

Είναι ο επόμενος ηγέτης

Ο Jamie Dimon είναι αυτός ο ηγέτης.
Ο Jamie είναι υποδειγματικός και αξεπέραστος χαρακτήρας.
Είναι ένας χιουμορίστας, ευθύς, χαρισματικός ηγέτης με τεράστια γνώση των προβλημάτων του κόσμου και του τρόπου αντιμετώπισης τους.
Είναι εξαιρετικός επικοινωνιακός που κάνει όποιον ακούει τα λόγια του να αισθάνεται σεβασμό και έμπνευση.
Έχει τεράστια ενέργεια, σθένος και ορμή.
Εν ολίγοις, είναι το είδος του ανθρώπου που αξίζει στη χώρα μας ως επόμενος ηγέτης μας.
Και σαφώς σχεδιάζει να συμμετέχει στα κοινά», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Ackman.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας προεδρικής υποψηφιότητας

O ίδιος ο Dimon έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας προεδρικής υποψηφιότητας, λέγοντας πως ίσως μία μέρα να υπηρετήσει τη χώρα του, με μία άλλη ιδιότητα.
Ο Dimon πιστεύει ότι μία κυβέρνηση χρειάζεται περισσότερα άτομα με επιχειρηματική εμπειρία που έχουν δημιουργήσει θέσεις εργασίας και έχουν επενδύσει σε κοινότητες.
Πάντως το 2018 είχε υποστηρίξει, πως δεν θα γινόταν καλός πολιτικός.
«Απογοητεύομαι γιατί θέλω όλες οι πλευρές να ενωθούν για να βοηθήσουν στην επίλυση μεγάλων προβλημάτων», είχε πει χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης