Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βαριές απώλειες για τους Ουκρανούς, πριν την…αντεπίθεση – Πάνω από 220 νεκροί στο Donetsk και 85 στο Krasny Liman

Βαριές απώλειες για τους Ουκρανούς, πριν την…αντεπίθεση – Πάνω από 220 νεκροί στο Donetsk και 85 στο Krasny Liman
Τις τελευταίες 24 ώρες, οι ρωσικές δυνάμεις σκότωσαν πάνω από 220 Ουκρανούς στρατιωτικούς στην κατεύθυνση του Donetsk
Σχετικά Άρθρα
Βαριές απώλειες καταγράφουν οι ουκρανικές δυνάμεις σε μάχες στη λεκάνη του Donbass και σε επιχειρήσεις, που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως αναγνωριστικές εν όψει της πολυδιαφημισμένης αντεπίθεσης.
Τις τελευταίες 24 ώρες, οι ρωσικές δυνάμεις σκότωσαν πάνω από 220 Ουκρανούς στρατιωτικούς στην κατεύθυνση του Donetsk, δήλωσε το Σάββατο (3/6/2023) ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, αντιστράτηγος Igor Konashenkov.
Σύμφωνα με τον Konashenkov, οι ουκρανικές δυνάμεις έχασαν πάνω από 220 στρατιωτικούς, 1 άρμα μάχης, 1 τεθωρακισμένο όχημα μάχης, 8 αυτοκίνητα, οβίδες Msta-B και D-30, καθώς και ένα αυτοκινούμενο σύστημα πυροβολικού Gvozdika.
Επιπλέον, οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν μια αποθήκη πυρομαχικών της 60ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας της Ουκρανίας κοντά στο Otradnoye.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, η ρωσική αεροπορία πραγματοποίησε 4 εξόδους στην κατεύθυνση αυτή, ενώ το πυροβολικό πραγματοποίησε 42 αποστολές βολής.

Πάνω από 85 νεκροί στο Krasny Liman

Τις τελευταίες 24 ώρες, οι ρωσικές δυνάμεις σκότωσαν έως και 85 Ουκρανούς στρατιώτες στην κατεύθυνση του Krasny Liman ανακοίνωσε η Μόσχα.
Επίσης καταστράφηκαν φορτηγά, αυτοκινούμενα συστήματα πυροβολικού Gvozdika και Akatsiya, καθώς και οβιδοβόλα D-20 και D-30.
Επιπλέον, οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν μια αποθήκη πυρομαχικών της 67ης ΜηχανοκίνητηςΤαξιαρχίας της Ουκρανίας και απέτρεψαν επιχείρηση μιας ουκρανικής ειδικής ομάδας αναγνώρισης κοντά στον οικισμό Kuzmino, στο Lugansk.
Η ρωσική αεροπορία και το πυροβολικό σε αυτήν την κατεύθυνση κατέβαλαν την αντίσταση εχθρικών μονάδων κοντά στους οικισμούς Nevskoye, Chervonaya Dibrova (Lugansk) και Grigorovka (Donetsk).

Δεν προλαβαίνει να καταρρίπτει πυραύλους η ρωσική αεράμυνα

Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα της ρωσικής αεράμυνας, που δεν …προλαβαίνει να καταρρίπτει τα δυτικά συστήματα.
Τις τελευταίες 24 ώρες, τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας αναχαίτισαν 2 πυραύλους Storm Shadow, 7 ρουκέτες HIMARS και κατέρριψαν 16 drones, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο (3/6/2023) ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Igor Konashenkov.
Σύμφωνα με το Ρώσο στρατηγό, 16 drones καταρρίφθηκαν κοντά σε οικισμούς Olshana ( Kharkov), Kremennaya, Pilipovka (Lugansk), Dmitrovka, Kirillovka (Donetsk), Sladkaya Balka, Peremozhnoye (περιοχή Zaporozhia) και Golaya Pristan (περιοχή Kherson).


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης