Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: O Pence κατέθεσε επισήμως τα χαρτιά του για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών

ΗΠΑ: O Pence κατέθεσε επισήμως τα χαρτιά του για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών
Ο Μάικ Πενς κατέθεσε επισήμως τα χαρτιά του για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών
Σχετικά Άρθρα
Ο Αμερικανός πρώην αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, κατέθεσε σήμερα 5/6 έγγραφα για να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος το 2024, έδειξαν έγγραφα της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής.
Ο Μάικ Πενς, ο οποίος υπηρέτησε υπό τον πρώην πρόεδρο και νυν προπορευόμενο των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ, αναμένεται να ξεκινήσει προσωπικά την εκστρατεία του για το χρίσμα του GOP την Τετάρτη. Ένας εκπρόσωπος του Πενς, επιβεβαίωσε τα αρχεία της FEC μιλώντας στο CNBC.
Ο Πενς υπηρέτησε περισσότερο από μια δεκαετία στη Βουλή των ΗΠΑ και μία θητεία ως κυβερνήτης Ιντιάνα, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως ένθερμος συντηρητικός προτού γίνει σταθεί στο πλευρό του Τραμπ στη νικηφόρα προεδρική εκστρατεία του το 2016.
Ωστόσο, αντιμετωπίζει δυσκολίες στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο καθώς αγωνίζεται να κερδίσει την υποστήριξη ενός κόμματος που παραμένει σε μεγάλο βαθμό πιστό στον Τραμπ.
Οι αριθμοί του στις δημοσκοπήσεις είναι καλύτεροι από ορισμένους από τους ανταγωνιστές του, αλλά κυμαίνονται ως επί το πλείστον γύρω από τα χαμηλά έως μεσαία μονοψήφια νούμερα στις έρευνες.
Η εκστρατεία του ξεκινά εβδομάδες, αν όχι μήνες, αργότερα από εκείνες πολλών αντιπάλων του, συμπεριλαμβανομένων των Τραμπ και ΝτεΣάντις, που προηγούνται στις δημοσκοπήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης