Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν θέσεις της ουκρανικής διοίκησης στη Zaporozhye

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν θέσεις της ουκρανικής διοίκησης στη Zaporozhye
Στην πόλη Orekhov στην περιοχή Zaporozhye καταστράφηκε ένα διοικητήριο της 47ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού
Οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν μια ουκρανική θέση διοίκησης στην περιοχή Zaporozhye κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, ανέφερε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, αντιστράτηγος Igor Konashenkov.
«Στην περιοχή της πόλης Orekhov στην περιοχή Zaporozhye, ένα διοικητήριο της 47ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού καταστράφηκε», είπε ο εκπρόσωπος.
Κοντά στον οικισμό Kirovo στην περιοχή Zaporozhye, οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν ένα κέντρο σημάτων της 65ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού, είπε ο Ρώσος στρατηγός.
«Σε περιοχές κοντά στους οικισμούς Rai-Aleksandrovka και Predtechino στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk και Malaya Tokmachka στην περιοχή Zaporozhye, καταστράφηκαν οι ακόλουθοι στόχοι: το αρχηγείο της 10ης ορεινής ταξιαρχίας, καθώς και οι θέσεις διοίκησης της 3ης ταξιαρχίας εφόδου και της 15ης ταξιαρχίας επιχειρησιακής ανταπόκρισης», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης