Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκ στον χώρο του αθλητισμού: Η Tori Bowie πέθανε από επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της

Σοκ στον χώρο του αθλητισμού: Η Tori Bowie πέθανε από επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της
Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι σύμφωνα με το πόρισμα, η Αμερικανίδα αθλήτρια μπορεί να υπέκυψε από επιπλοκές που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη της, συμπεριλαμβανομένης της εκλαμψίας που οδηγεί σε δυνητικά θανατηφόρες κρίσεις που σχετίζονται με υψηλή αρτηριακή πίεση
Ο θάνατος της Tori Bowie προκάλεσε σοκ παγκοσμίως. Η σπρίντερ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μέσα στο σπίτι της. Την είδηση γνωστοποίησαν οι εκπρόσωποι της αθλήτριας χωρίς να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.
«Είμαστε συντετριμμένοι που μοιραζόμαστε την πολύ θλιβερή είδηση ότι η Bowie απεβίωσε.
Χάσαμε μια πελάτισσα, αγαπημένη φίλη, κόρη και αδελφή.
Η Bowie ήταν μια πρωταθλήτρια… ένας φάρος φωτός που έλαμπε τόσο έντονα! Είμαστε πραγματικά συντετριμμένοι και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους της», ανέφερε το σχετικό μήνυμα στο instagram.
Σύμφωνα με τη USA Today, η νεκροψία της άτυχης αθλήτριας έδειξε ότι η Bowie πέθανε εξαιτίας επιπλοκών στην εγκυμοσύνη της. Η Αμερικανίδα σπρίντερ ήταν 8 μηνών έγκυος και είχε αρχίσει ο τοκετός τη στιγμή του θανάτου της.
Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι σύμφωνα με το πόρισμα, η Αμερικανίδα αθλήτρια μπορεί να υπέκυψε από επιπλοκές που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη της, συμπεριλαμβανομένης της εκλαμψίας που οδηγεί σε δυνητικά θανατηφόρες κρίσεις που σχετίζονται με υψηλή αρτηριακή πίεση.
Η Bowie γεννήθηκε στις ΗΠΑ στις 27 Αυγούστου 1990. Ξεκίνησε τον στίβο στα μαθητικά της χρόνια και έγινε επαγγελματίας αθλήτρια το 2013. Στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το 2016 κατέκτησε τρία μετάλλια.
Η Μπόουι ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 των ΗΠΑ. Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μέτρα και το χάλκινο στα 200 μέτρα. Η Τόρι Μπόουι κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου το 2017 (100, 4Χ100) και ένα χάλκινο στο Παγκόσμιο του Πεκίνο το 2015 στα 100 μέτρα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης