Τελευταία Νέα
Διεθνή

Breton (ΕΕ): Ο πόλεμος θα κρατήσει πάρα πολύ, στέλνουμε επειγόντως και άλλα όπλα στην Ουκρανία

Breton (ΕΕ): Ο πόλεμος θα κρατήσει πάρα πολύ, στέλνουμε επειγόντως και άλλα όπλα στην Ουκρανία
«Θα επιταχύνουμε τις προσπάθειες μας για την παράδοση όπλων και πυρομαχικών -αυτός είναι ένας πόλεμος μεγάλης σφοδρότητας στον οποίο παίζουν κρίσιμο ρόλο», δήλωσε ο  Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς
Σχετικά Άρθρα
Η ΕΕ επισπεύδει τις παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία για την παροχή στήριξης στην αντεπίθεση του Κιέβου κατά των ρωσικών δυνάμεων, όπως είπε στις 18/6/2023 ο Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς, Thierry Breton, σε συνέντευξή του στην γαλλική εφημερίδα Le Parisien.
«Θα επιταχύνουμε τις προσπάθειες μας για την παράδοση όπλων και πυρομαχικών -αυτός είναι ένας πόλεμος μεγάλης σφοδρότητας στον οποίο παίζουν κρίσιμο ρόλο.
Προετοιμαζόμαστε ότι ο πόλεμος θα κρατήσει πολλούς περισσότερους μήνες ή ακόμη περισσότερο», δήλωσε ο Breton επικαλούμενος τη δέσμευση για προμήθεια ενός εκατομμυρίου όπλων υψηλού διαμετρήματος μέσα στους επόμενους 12 μήνες.
Νωρίτερα μέσα στον μήνα η Ουκρανία εξαπέλυσε αντεπίθεση για την ανάκτηση εδαφών από τις ρωσικές δυνάμεις και ο Aμερικανός υπουργός Άμυνας Lloyd Austin κάλεσε την περασμένη Πέμπτη (15/6) τους συμμάχους του Κιέβου να «βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη» για να το προμηθεύσουν με περισσότερα όπλα και πυρομαχικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης