Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σειρήνες για αεροπορική επιδρομή στην περιοχή του Kharkiv και της Zaporizhia

Σειρήνες για αεροπορική επιδρομή στην περιοχή του Kharkiv και της  Zaporizhia
Οι επιθέσεις στην ουκρανική υποδομή των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων ξεκίνησαν στις 10 Οκτωβρίου 2022, δύο ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας
Συναγερμός εξαιτίας αεροπορικής επιδρομής σήμανε στην περιοχή Kharkiv της Ουκρανίας, καθώς και στο ελεγχόμενο από το Κίεβο τμήμα της περιοχής Zaporizhia, σύμφωνα με τον διαδικτυακό χάρτη του υπουργείου Ψηφιακού Μετασχηματισμού το Σάββατο 1 Ioυλίου 2023.
Σύμφωνα με τον διαδικτυακό χάρτη, ο συναγερμός σήμανε στην περιοχή του Kharkiv στις 21.53 (ώρα Μόσχας), ο συναγερμός στο τμήμα της περιοχής Zaporizhia που ελέγχει το Κίεβο κηρύχθηκε στις 22.30.
Οι επιθέσεις των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στην ουκρανική υποδομή  ξεκίνησαν στις 10 Οκτωβρίου 2022, δύο ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας, πίσω από την οποία, σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, βρίσκονται οι ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες.
Τα πλήγματα πραγματοποιούνται σε εγκαταστάσεις ενέργειας, αμυντικής βιομηχανίας, στρατιωτικής διοίκησης και επικοινωνιών. '
Έκτοτε, προειδοποιήσεις για αεροπορικές επιδρομές ανακοινώνονται καθημερινά στις ουκρανικές περιοχές, μερικές φορές σε όλη τη χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης