Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνταγματάρχης Macgregor (ΗΠΑ): Εντυπωσιακός ο Putin, τα σκέφτηκε όλα - Δεν κάνει τα ίδια λάθη με τους δυτικούς - Αποτύχαμε παταγωδώς

Συνταγματάρχης Macgregor (ΗΠΑ): Εντυπωσιακός ο Putin, τα σκέφτηκε όλα - Δεν κάνει τα ίδια λάθη με τους δυτικούς - Αποτύχαμε παταγωδώς
Η Δύση δεν τα είχε υπολογίσει καθόλου σωστά... δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην αξιωματούχος των ΗΠΑ 
Σχετικά Άρθρα
Τα βέλη του κατά της Δύσης εξαπέλυσε σε παρέμβαση του ο συνταγματάρχης Douglas Macgregor, πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως, «Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin δεν κάνει τα ίδια σοβαρά λάθη με τους δυτικούς μας ηγέτες»... ενώ όπως εκτιμά η Ουκρανία θα αποτύχει παταγωδώς μαζί με όλα τα «όνειρα» των ΗΠΑ.
«Η διαφορά ανάμεσα στον Putin και εμάς είναι ότι σε σύγκριση με τα λάθη που κάνουμε, κατά τη γνώμη μου, τα λάθη που εκείνος κάνει φαίνονται ασήμαντα...
Είμαστε πίσω στον κόσμο, υπήρχαν πολλές λανθασμένες εικόνες και μια ψευδαίσθηση για τη Ρωσία, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν εντελώς λάθος», είπε ο ειδικός Douglas Macgregor.

Η Ρωσία δεν είναι αυτό που πιστεύει η Δύση

Σύμφωνα με τον Macgregor, η Δύση πιστεύει ότι η Ρωσία έχει μια αργή οικονομία και ανάτυξη... επομένως θα κατέρρεε  γρήγορα εάν επιβληθούν κυρώσεις, επειδή οι Ρώσοι δεν έχουν πραγματικό κράτος με τη δυτική έννοια της λέξης.
Καθώς η οικονομία μεγαλώνει, η Ρωσία δεν θα μπορεί να επιβιώσει. Όμως η Δύση δεν τα είχε υπολογίσει καθόλου σωστά, συνέχισε ο ίδιος.
«Τα ρωσικά εργοστάσια εργάζονται 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, παράγοντας πυρομαχικά, όπλα, πυραύλους.
Παλαιότερα είχαμε την πεποίθηση ότι η χώρα θα εξαντληθεί πολύ πολύ γρήγορα, γεγονός που διαψεύστηκε», - σημείωσε ο κ. Macgregor .
Επιπλέον, ο Αμερικανός δήλωσε ότι η πλειονότητα των χωρών του πλανήτη έχουν πλέον ταχθεί στο πλευρό της Ρωσίας, εναντίον πια των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης.

Βόμβα Macgregor: «Δεν νομίζω ότι θα φτάσουμε ποτέ στις εκλογές του 2024»

Ο συνταξιούχος συνταγματάρχης του αμερικανικού στρατού Douglas Macgregor μίλησε στον Patrick Bet-David στο PDB Podcast του για τη Ρωσία, την Ουκρανία, τον στρατό, την ταινία Trump, την Κίνα και πολλά άλλα. 
Η δήλωση του όμως που προκάλεσε αίσθηση για τις ΗΠΑ ήταν η εξής:  

Όπως προειδοποιεί ο Macgregor «δεν νομίζω ότι θα φτάσουμε ποτέ στις εκλογές του 2024».
«
Νομίζω ότι τα πράγματα θα «εκραγούν» στην Ουάσιγκτον πριν από τότε» μιλώντας σαφώς για την ανικανότητα Biden - Harris.
H Χρηματοοικονομική μας κατάσταση είναι εύθραυστη - o Biden θα επιστρέψει στο σπίτι για να ξεκουραστεί...
Τώρα θα σας πω ότι δεν ξέρω ακριβώς πώς θα συμβεί, αλλά νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε μια κατάσταση όπου θα ανακαλύψουμε ότι οι τράπεζες είναι κλειστές για δύο ή τρεις εβδομάδες και κανείς δεν μπορεί να μπει σε αυτές.
Νομίζω ότι θα συναντήσουμε κάτι τέτοιο.
Πιστεύω επίσης ότι τα επίπεδα βίας και εγκληματικότητας στις πόλεις μας είναι τόσο υψηλά που πρόκειται να εξαπλωθούν και σε άλλα μέρη της κοινωνίας.
Οι άνθρωποι που συνήθως πιστεύουν ότι μπορούν να ζήσουν μακριά από το πρόβλημα, τώρα αρχίζουν να αγγίζονται από το πρόβλημα.
Μετά κοιτάξτε το ζήτημα της Ουκρανίας...
Εκείνη θα χάσει καταστροφικά - θα είναι μια πλήρης κατάρρευση και αυτό θα έχει επίσης αντίκτυπο στις ΗΠΑ. Αυτό που στηρίζαμε θα είναι εν τέλει μια παταγώδης αποτυχία μας» καταλήγει ο Macgregor.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης