Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Musk - Zuckerberg: «Το twitter έχασε την ευκαιρία του»

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Musk - Zuckerberg: «Το twitter έχασε την ευκαιρία του»
Τη νέα πλατφόρμα του MetaThreads «εγκαινίασε» ο Zuckerberg με βέλη στο αντίπαλο twitter
Ο Mark Zuckerberg έριξε βέλη στο Twitter του Elon Musk καθώς ο ανταγωνιστής του στην πλατφόρμα, Threads, ανακοίνωσε 10 εκατομμύρια εγγραφές μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία της.
Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Meta χρησιμοποίησε τον ίδιο το λογαριασμό του στο Threads δημοσιεύοντας ότι «το Twitter έχασε την ευκαιρία» του να γίνει μια mega εφαρμογή και ότι η πλατφόρμα που λανσάρει η δική του εταιρεία του θα «εστιάζει στην ευγένεια».
Η επιθετική κίνηση του Zouckerberg εναντίον του Twitter είχε ήδη ως αποτέλεσμα ο Musk να ... προκαλέσει τον δισεκατομμυριούχο συνάδελφό του σε μια μάχη σε κλουβί(!), με το αφεντικό της Meta να φαίνεται να αποδέχεται την πρόταση για αγώνα.
Ανεξάρτητα από τις .. μάχες ο Zuckerberg φαίνεται ότι επιδιώκει να λανσάρει μία πιο «fun πλατφόρμα απέναντι στην σοβαροφάνεια και τους περιορισμούς του Twitter αφού δήλωσε ότι «επικεντρωνόμαστε σίγουρα στην ευγένεια και να κάνουμε αυτό ένα φιλικό μέρος».
Άλλωστε, το Twitter έχει επικριθεί από τότε που αγοράστηκε από τον Musk για την επαναφορά λογαριασμών που είχαν απαγορευτεί στο παρελθόν, όπως αυτοί του Donald Trump και του μισογυνιστή influencer Andrew Tate.
Έτσι το Threads προωθείται ως ελεύθερα προσβάσιμο σε 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ και της Αυστραλίας και οι χρήστες θα χρειάζονται τον αντίστοιχο λογαριασμό τους στο Instagram για να συνδεθούν σε αυτό.
Το Instagram έχει 2 δισεκατομμύρια χρήστες και οι κάτοχοι λογαριασμών μπορούν να μεταφέρουν τη λίστα των ακολούθων τους στον νέο τους λογαριασμό Threads.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης