Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μαίνεται ο ψηφιακός πόλεμος: Το Twitter απειλεί τη Meta με μηνύσεις για το Threads - «Υπέκλεψαν εμπιστευτικές πληροφορίες»

Μαίνεται ο ψηφιακός πόλεμος: Το Twitter απειλεί τη Meta με μηνύσεις για το Threads - «Υπέκλεψαν εμπιστευτικές πληροφορίες»
Οι υπεύθυνοι του Twitter έστειλαν επιστολή στον CEO της Meta Mark Zuckerberg απειλώντας να «ασκήσουν αυστηρά τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας»
Σχετικά Άρθρα
Με μηνύσεις απειλεί το Twitter τη Meta για τη νέα πλατφόρμα Threads, μετέδωσε το δίκτυο Semafor, επικαλούμενο επιστολή η οποία εστάλη από τη νομική υπηρεσία του Twitter στον διευθύνοντα σύμβουλο της μητρικής εταιρείας του Facebook, Mark Zuckerberg.
«Το Twitter σκοπεύει να ασκήσει αυστηρά τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του και απαιτεί από τη Meta να λάβει άμεσα μέτρα για να σταματήσει να χρησιμοποιεί τυχόν εμπορικά μυστικά του Twitter ή άλλες άκρως εμπιστευτικές πληροφορίες», σημειώνεται στην επιστολή που υπογράφει ο δικηγόρος του Twitter, Alex Spiro.
Το Twitter κατηγορεί τη Meta ότι προσέλαβε πρώην υπαλλήλους του Twitter που «είχαν και εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στα εμπορικά μυστικά του Twitter και σε άλλες άκρως εμπιστευτικές πληροφορίες», σημειώνεται στην επιστολή, κατά το ίδιο δημοσίευμα.
Το Threads της Μeta – μία εφαρμογή άμεσα συνδεόμενη και με το Instagram – μέσα στις πρώτες 7 ώρες λειτουργίας του εξασφάλισε 10 εκατομμύρια χρήστες και έως νωρίς το απόγευμα είχε φτάσει τα 30 εκατ. χρήστες. Η πλατφόρμα του Mark Zuckerberg ακόμη απέχει πολύ βέβαια από τους πάνω από 300 εκατομμύρια χρήστες της πλατφόρμας του Elon Musk, αλλά η εκκίνησή της θεωρείται πολλά υποσχόμενη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης