Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο καιρός τρελάθηκε: Η στιγμή που καταστροφικός ανεμοστρόβιλος σαρώνει το Μιλάνο – Φόβοι για αρκετούς τραυματίες

Ο καιρός τρελάθηκε: Η στιγμή που καταστροφικός ανεμοστρόβιλος σαρώνει το Μιλάνο – Φόβοι για αρκετούς τραυματίες
Το τρομακτικό βίντεο δείχνει στέγες να ξεριζώνονται στους δρόμους του Μιλάνου της Ιταλίας, οι οποίοι είναι γεμάτοι με πεσμένα δέντρα και κατεστραμμένα κτίρια

Μπορεί η νότια Ευρώπη να βρίσκεται στο έλεος του καύσωνα, στη Βόρεια Ευρώπη, όμως, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Σε ένα βίντεο που τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται η στιγμή που ένας σαρωτικός ανεμοστρόβιλος διαπερνά το Μιλάνο.
Το τρομακτικό βίντεο δείχνει στέγες να ξεριζώνονται στους δρόμους του Μιλάνου της Ιταλίας, οι οποίοι είναι γεμάτοι με πεσμένα δέντρα και κατεστραμμένα κτίρια. Η πόλη χτυπήθηκε από τον άνεμο και τη βροχή, πριν ο ανεμοστρόβιλος αρχίσει να σαρώνει τους δρόμους γύρω στις 11 π.μ. τοπική ώρα. Η έκταση των ζημιών παραμένει ασαφής, αλλά οι πυροσβέστες έχουν σταλεί σε περισσότερες από 110 κλήσεις για διασώσεις ανθρώπων.
Πολλές περιοχές έχουν πλημμυρίσει, με φόβους ότι αρκετοί έχουν τραυματιστεί, αναφέρει ο ιταλικός μετεωρολογικός ιστότοπος MeteoWeb.
Ένα φορτηγάκι παρασύρθηκε επίσης σε κανάλι στο χωριό Μπουμπιάνο. Ευτυχώς, ο οδηγός κατάφερε να βγει με ασφάλεια. Ένας άλλος οδηγός στάθηκε τυχερός, όταν επέζησε μετά από πτώση δέντρου στο αυτοκίνητό του στο Cinisello Balsamo, σύμφωνα με την thesun.co.uk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης