Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μεγαλειώδες όραμα Elon Musk: Το X του Twitter θα ελέγχει το ήμισυ του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος

Μεγαλειώδες όραμα Elon Musk: Το X του Twitter θα ελέγχει το ήμισυ του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος
Η αναδιαμόρφωση του γίγαντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούσε να ενσωματώσει συστήματα πληρωμών σε όλο τον κόσμο
Ο Elon Musk είναι έτοιμος να μετονομάσει το εμβληματικό λογότυπο του Twitter με το «μπλε πουλί» σε X.
Η αναδιαμόρφωση του γίγαντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούσε επίσης να ενσωματώσει συστήματα πληρωμών σε όλο τον κόσμο.
Οι χρήστες θα μπορούσαν να είναι σε θέση να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα μέσω του X του Twitter, υπαινίχθηκε ο δισεκατομμυριούχος σε πρόσφατη συνέντευξή του.
Ο Musk είναι αισιόδοξος για το X και προέβλεψε ότι η ενσωμάτωση των πληρωμών θα μπορούσε να γίνει το μισό του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Ωστόσο, προειδοποίησε ότι η επιτυχία του θα μπορούσε να είναι δυνατή μόνο αν τα πράγματα μπουν στη θέση τους όπως έχουν προγραμματιστεί και γίνουν σωστά.

Έλεγχος του χρηματοπιστωτικού συστήματος

"Το X θα μπορούσε να γίνει το μισό του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος", δήλωσε ο Musk προσθέτοντας, "αν γίνει σωστά".
Ο επιχειρηματίας της τεχνολογίας δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα συστήματα πληρωμών, αλλά το έθεσε εκεί ότι το Twitter θα μπορούσε να πάρει μια νέα στροφή στον οικονομικό κόσμο.
Ο Musk πραγματοποιεί συνεχείς αλλαγές στο Twitter αφότου αγόρασε τον γίγαντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τον Οκτώβριο του περασμένου έτους.
Απέκτησε το Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων και έχει ταχθεί υπέρ της βελτίωσης της εμπειρίας του χρήστη.
Η νέα διευθύνουσα σύμβουλος του Twitter, Linda Yaccarino, έγραψε στο Twitter ότι το X μόλις ξεκίνησε, υποδεικνύοντας ότι θα υπάρξουν πολλές ακόμη αλλαγές στα γεγονότα.
"Για χρόνια, οι οπαδοί και οι κριτικοί έχουν ωθήσει το Twitter να ονειρευτεί μεγαλύτερα, να καινοτομήσει ταχύτερα και να εκπληρώσει τις μεγάλες δυνατότητές μας.
Το X θα τα κάνει αυτά και ακόμη περισσότερα.
Έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε το X να παίρνει σάρκα και οστά τους τελευταίους 8 μήνες μέσα από την ταχεία παρουσίαση των λειτουργιών μας.
Αλλά μόλις τώρα ξεκινάμε", έγραψε στο Twitter.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης