Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δύναμη πυρός για αναδιαρθρώσεις εταιρειών δημιουργεί η Guggenheim

tags :
Δύναμη πυρός για αναδιαρθρώσεις εταιρειών δημιουργεί η Guggenheim
Ο Homer Parkhill, εταίρος της Rothschild, θα ενταχθεί στην Guggenheim στη Νέα Υόρκη
Έναν βετεράνο των αναδιαρθρώσεων από την Rothschild, προσέλαβε η Guggenheim Partners, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει στην ανάληψη έργων σε προβληματικές εταιρείες.
Ο Homer Parkhill, εταίρος της Rothschild, θα ενταχθεί στην Guggenheim στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.
Ο Parkhill εργάζεται στη Rothschild για περισσότερα από 21 χρόνια και αναδείχθηκε συν-επικεφαλής της πρακτικής αναδιάρθρωσης στη Βόρεια Αμερική το 2017.
Ο Parkhill θα ενταχθεί στην ομάδα αναδιάρθρωσης της Guggenheim, καθώς οι εταιρικές πτωχεύσεις συσσωρεύονται εν μέσω μιας ασταθούς οικονομίας και ενός περιβάλλοντος υψηλότερων επιτοκίων.
Η Moody's Investors Service αναμένει ότι το παγκόσμιο ποσοστό χρεοκοπίας για τις εταιρείες junk διαβάθμισης θα φθάσει το 5,1% το επόμενο έτος, από 3,8% το 12μηνο που έληξε τον Ιούνιο.
Η Guggenheim έχει προσλάβει επίσης τον Ronen Bojmel για να ξεκινήσει μια πρακτική αναδιάρθρωσης στο πλαίσιο της μονάδας επενδυτικής τραπεζικής και κεφαλαιαγορών της το 2012 και αργότερα απέκτησε μια εταιρεία συμβούλων αναδιάρθρωσης που διευθύνει ο Jim Millstein, πρώην επικεφαλής αναδιάρθρωσης του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ.
Μέχρι στιγμής φέτος, η Guggenheim έχει δραστηριοποιηθεί σε αρκετές αναδιαρθρώσεις χρέους υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένης της παροχής συμβουλών στη Rite Aid Corp., την εταιρεία κατασκευής οικιακών ειδών Instant Brands Holdings και τη φαρμακοβιομηχανία Mallinckrodt Plc.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης