Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ελλάδα - Σερβία 13-7: Το «13θεο του Ολύμπου» κατέβηκε στην Ιαπωνία ξανά - Εκθαμβωτική Εθνική στον τελικό του κόσμου!

Ελλάδα - Σερβία 13-7: Το «13θεο του Ολύμπου» κατέβηκε στην Ιαπωνία ξανά - Εκθαμβωτική Εθνική στον τελικό του κόσμου!
Εξαιρετική εμφάνιση από την Εθνική και ραντεβού με την ιστορία, μιας και θα βρεθεί για πρώτη φορά στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου πόλο.
Άλλο ένα ματς που η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Μία ομάδα που υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Βλάχου συνεχίζει να εντυπωσιάζει και πλέον μπροστά της έχει έναν ιστορικό τελικό. Αυτό γιατί επικράτησε στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Σερβίας με 13-7.
Μπορεί οι Σέρβοι να πετύχανε το πρώτο γκολ, ωστόσο η άμεση απάντηση του Σκουμπάκη έδωσε ώθηση στην Εθνική και στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου ήταν μπροστά με 3-2. Στο δεύτερο τα πράγματα κύλησαν ιδανικά σε άμυνα και επίθεση, με την Ελλάδα να έχει επιμέρους σκορ 4-0 και να τελειώνει το ημίχρονο όντας μπροστά στο σκορ με 6-2.
Η διαφορά των τεσσάρων τερμάτων δεν άλλαξε μετά το τέλος του τρίτου οκταλέπτου, μιας και η Ελλάδα ήταν μπροστά στο σκορ με 9-5 και ουσιαστικά... μετρούσε αντρίστροφα για να πανηγυρίσει μία ιστορική πρόκριση.
Η Εθνική δεν άλλαξε το αγωνιστικό της πρόσωπο στην τελευταία περίοδο. Με επιμέρους σκορ 4-2, έφτασε στη νίκη με 13-7 και προκρίθηκε στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-0, 3-2, 4-2

Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 2, Αλαφραγκής, Κάκαρης 3, Νικολαΐδης, Γκίλλας 1, Τζωρτζάτος

Σερβία: Μίσοβιτς, Ραντούλοβιτς, Ράσοβιτς 2, Ραντέλοβιτς, Λάζιτς 1, Μιλόγεβιτς 1, Ντράσοβιτς, Γιάκσιτς 1, Γιάνκοβιτς, Ούμποβιτς 1, Βούτσινιτς, Μαρτίνοβιτς, Μίτροβιτς


Πηγή: www.bnsports.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης