Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Αποτρέψαμε επίθεση ουκρανικών drones στο στόλο της Μαύρης Θάλασσας – Στόχος πλοία περιπολίας

Ρωσία: Αποτρέψαμε επίθεση ουκρανικών drones στο στόλο της Μαύρης Θάλασσας – Στόχος πλοία περιπολίας
Τα τρία θαλάσσια drones των Ουκρανών καταστράφηκαν από τα πυρά των ρωσικών πλοίων
Σχετικά Άρθρα
Μια ακόμα επίθεση ουκρανικών drones κατά του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας απέτρεψαν οι ρωσικές δυνάμεις, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
«Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις επιχείρησαν χωρίς επιτυχία να επιτεθούν με τρία θαλάσσια drones στα πλοία «Sergei Kotov» και «Vasily Bykov» περιπολικά του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας.
Τα τρία θαλάσσια drones του εχθρού καταστράφηκαν από τα πυρά των ρωσικών πλοίων» ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, αναφέροντας πως τα περιπολικά σκάφη δέχθηκαν επίθεση σε απόσταση 340 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της Σεβαστούπολης, της βάσης του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας.
Κατόπιν της αποτροπής της νέας αυτής επίθεσης από θαλάσσια drones – προσφιλής πρακτική των Ουκρανών το τελευταίο διάστημα – τα πλοία περιπολίας συνέχισαν να εκτελούν τα καθήκοντα τους.
Σημειώνεται πως αντίστοιχη επίθεση είχε γίνει και την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα στις 25 Ιουλίου, κατά του Sergei Kotov, η οποία και αυτή είχε αποκρουστεί με επιτυχία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης