Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kelin (Πρέσβης Ρωσίας): Η Βρετανία αργά ή γρήγορα θα παραδεχτεί την ήττα του Ουκρανικού στρατού

Kelin (Πρέσβης Ρωσίας): Η Βρετανία αργά ή γρήγορα θα παραδεχτεί την ήττα του Ουκρανικού στρατού
Αργά ή γρήγορα, το Λονδίνο θα πρέπει να παραδεχτεί την αποτυχία της αντεπίθεσης της Ουκρανίας, αν και εξακολουθεί να διαφωνεί, σύμφωνα με τον Andrey Kelin
Το Ηνωμένο Βασίλειο αργά ή γρήγορα θα παραδεχτεί την αποτυχία της αντεπίθεσης της Ουκρανίας υποστηρίζει ο Ρώσος πρεσβευτής, Andrey Kelin, ο οποίος τόνισε ότι οι ισχυρισμοί ότι οι ρωσικές δυνάμεις φέρεται να αναγκάστηκαν επίσης να αποσυρθούν από την περιοχή του Κιέβου τον Απρίλιο του 2022 είναι εντελώς αναληθή.
Αργά ή γρήγορα, το Λονδίνο θα πρέπει να παραδεχτεί την αποτυχία της αντεπίθεσης της Ουκρανίας, αν και εξακολουθεί να διαφωνεί.
«Διαβάζω τις εκθέσεις του βρετανικού υπουργείου Άμυνας, το οποίο εξακολουθεί να λέει ότι οι ουκρανικές δυνάμεις προχωρούν. Αυτό δεν είναι σωστό.
Δυο χωριά που καταλήφθηκαν από ουκρανικές δυνάμεις πριν από δύο εβδομάδες έχουν ανακαταληφθεί από τις ρωσικές δυνάμεις. Δεν πέτυχαν τίποτα σε αυτή την αντεπίθεση», είπε ο διπλωμάτης.
«Αργά ή γρήγορα η κυβέρνηση στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να αναγνωρίσει την αλήθεια - αυτή η αντεπίθεση έχει αποτύχει».

Γιατί αποχώρησαν τα ρωσικά στρατεύματα από το Κίεβο;

Ο Kelin τόνισε ότι οι ισχυρισμοί ότι οι ρωσικές δυνάμεις φέρεται να αναγκάστηκαν επίσης να αποσυρθούν από την περιοχή του Κιέβου τον Απρίλιο του 2022 είναι εντελώς αναληθείς.
Σύμφωνα με τον ρώσο Πρέσβη, τα αντιμαχόμενα μέρη ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία.
Οι αρχές και ο πρόεδρος της Ουκρανίας Zelensky ζήτησαν από τις ρωσικές δυνάμεις να εγκαταλείψουν την περιοχή του Κιέβου και η Ρωσία το έκανε ως χειρονομία καλής θέλησης.
Αλλά αμέσως μετά, οι Ουκρανοί είπαν ότι δεν υπάρχει συμφωνία και ότι θα πολεμήσουν...
Τον Ιούνιο, ο Πρόεδρος της Ρωσίας Putin υπενθύμισε ότι η Ουκρανία μονογράφησε ένα σχέδιο συμφωνίας με τη Μόσχα, το οποίο είχε συνταχθεί στην Κωνσταντινούπολη τον Μάρτιο του 2022, αλλά μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από την πρωτεύουσα Κίεβο, η Ουκρανία πέταξε την συμφωνία στην «χωματερή της ιστορίας».

Η Ρωσία θα πετύχει όλους τους στρατιωτικούς της στόχους

Η Δύση, και κυρίως οι Ηνωμένες Πολιτείες, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν τη ματαιότητα του εφοδιασμού του καθεστώτος Zelensky με όπλα και την ενθάρρυνση των τρομοκρατικών του δραστηριοτήτων, δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής στην Ουάσιγκτον
«Έχουμε σημειώσει τους υπαινιγμούς στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται Αμερικανούς και Ευρωπαίους αξιωματούχους ότι η Ρωσία φαινομενικά σκοπεύει να καθυστερήσει την ειδική στρατιωτική επιχείρηση μέχρι τις προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2024, συνδέοντας με τα αποτελέσματά των εκλογών.
Οι ενέργειές μας δεν εξαρτώνται από την εσωτερική πολιτική κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση έχει στόχους και οι στόχοι θα επιτευχθούν πλήρως» τόνισε ο ρώσος Πρέσβης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης