Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έρχονται σαρωτικές απολύσεις στη UBS - Διώχνει χιλιάδες στελέχη

tags :
Έρχονται σαρωτικές απολύσεις στη UBS - Διώχνει χιλιάδες στελέχη
Δεκάδες χιλιάδες στελέχη θα φύγουν στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης της Credit Suisse - Στις 7/8 οι ανακοινώσεις
Σχετικά Άρθρα
Η UBS θα κάνει σαρωτικές αλλαγές στις ανώτερες τάξεις του τμήματος επενδυτικής τραπεζικής παγκοσμίως, σηματοδοτώντας ένα νέο ορόσημο στη διαδικασία ενσωμάτωσης της Credit Suisse, και θα τις ανακοινώσει τη Δευτέρα 7 Αυγούστου, ανέφεραν στο Reuters άτομα που γνωρίζουν το θέμα.
Οι αλλαγές είναι ευρείες και περιλαμβάνουν πολλά τμήματα που ασχολούνται με επιμέρους κλάδους, συμπεριλαμβανομένης της υγειονομικής περίθαλψης, της λιανικής τραπεζικής, του χρηματοοικονομικού sponsoring και των κεφαλαιαγορών, ανέφεραν οι πηγές.
Στο πλαίσιο των αλλαγών, ορισμένα στελέχη της Credit Suisse θα αναβαθμιστούν στον νέο ενιαίο οργανισμό ενώ κάποι άλλα θα αποχωρήσουν, ανέφεραν οι πηγές, ενώ κάποια στελέχη UBS θα φύγουν οριστικά από την εταιρεία ως αποτέλεσμα του ανασχηματισμού.
Η αναδιάρθρωση είναι η τελευταία κίνηση του Διευθύνοντος Συμβούλου Sergio Ermotti για την ενσωμάτωση της UBS και της Credit Suisse σε μια διαδικασία που η τράπεζα είπε ότι θα είναι επώδυνη, με δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας να καταργούνται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης