Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας απέτρεψαν τη διείσδυση του ουκρανικού DRG στην περιοχή Bryansk

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας απέτρεψαν τη διείσδυση του ουκρανικού DRG στην περιοχή Bryansk
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας, καθώς και η PU της FSB της Ρωσίας στην περιοχή Bryansk κοντά στο χωριό Kurkovichi στο δημοτικό διαμέρισμα Starodubsky, απέτρεψαν μια προσπάθεια της ουκρανικής DRG να εισέλθει στην επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Ο ρωσικός στρατός, μαζί με τη συνοριακή υπηρεσία του FSB, απέτρεψαν τη διείσδυση της ουκρανικής ομάδας δολιοφθοράς και αναγνώρισης (DRG) στο έδαφος της περιοχής Μπριάνσκ, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής Alexander Bogomaz.
«Αυτή τη στιγμή, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας, καθώς και η PU της FSB της Ρωσίας στην περιοχή Bryansk κοντά στο χωριό Kurkovichi στο δημοτικό διαμέρισμα Starodubsky, απέτρεψαν μια προσπάθεια της ουκρανικής DRG να εισέλθει στην επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας», έγραψε ο Bogomaz στο κανάλι του στο Telegram.
Σύμφωνα με τον ίδιο, κανείς δεν τραυματίστηκε σε απόπειρα επίθεσης στο ουκρανικό DRG.
"Δεν υπήρξαν θύματα. Ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, σκοτώθηκε ένα ζώο της γεωργικής επιχείρησης, υπάρχουν μερικές ζημιές σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις, ένα αυτοκίνητο", πρόσθεσε ο κυβερνήτης σύμφωνα με το Radio Sputnik.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης