Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kennedy (υποψήφιος Πρόεδρος ΗΠΑ): Δυστυχώς για τη Δύση η Ρωσία έχει δίκιο - Αποκάλυψη: Βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία

Kennedy (υποψήφιος Πρόεδρος ΗΠΑ): Δυστυχώς για τη Δύση η Ρωσία έχει δίκιο - Αποκάλυψη: Βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία
Kennedy: Υπάρχουν βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία
Ο RFK Jr. Kennedy, υποψήφιος Πρόεδρος για τις ΗΠΑ με τους δημοκρατικούς, υποστηρίζει ότι λένε ψέματα στους Αμερικανούς, όπως συμβαίνει σε κάθε πόλεμο.
Υπάρχει ένας κακός που είναι, ξέρετε, ανείπωτα κακός, που σχεδιάζει την κατάκτηση του κόσμου ή τρομοκρατική επίθεση στην Αμερική.
Και πρέπει να είμαστε τα καλά παιδιά και να αναλάβουμε δράση και να τον σταματήσουμε.
Ο Kennedy εξήγησε  ότι "μια ομάδα ανθρώπων που είναι γνωστοί ως Νεοσυντηρητικοί, από το 2001, μιλούν για την τοποθέτηση του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.
Τώρα, θα σας δώσω ένα υπόβαθρο.
Το 1992 τα τείχη κατέρρευσαν και η Σοβιετική Ένωση κατέρρευσε.
Ο Γκορμπιτσόφ πήγε στον Τόνι Μπλερ (Βρετανία) και τον Πρόεδρο Μπους των ΗΠΑ και είπε "Θα αποσύρω 400.000 σοβιετικούς στρατιώτες από την Ανατολική Γερμανία. Θα σας επιτρέψω να επανενώσετε τη Γερμανία κάτω από τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ - έτσι θα μετακινήσετε τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ, μια εχθρική δύναμη, στους στρατώνες και τις βάσεις μας - και η μόνη δέσμευση που θέλω από εσάς, είναι ότι μόλις επιτρέψω στη Γερμανία να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ, ότι δεν θα μετακινήσετε ποτέ το ΝΑΤΟ πιο ανατολικά».
«Ο Τζέιμς Μπέικερ, ο οποίος ήταν υπουργός Εξωτερικών εκείνη την εποχή, είπε περίφημα: «υποσχόμαστε ότι δεν θα μετακινήσουμε το ΝΑΤΟ ούτε μια ίντσα προς την Ανατολή».
"Στη συνέχεια, το 1996, το 1997, πέντε χρόνια αργότερα, ο Zbigniew Brzezinski... λέει "εντάξει, πρέπει να αρχίσουμε να μεταφέρουμε το ΝΑΤΟ σε όλα τα πρώην δορυφορικά κράτη (ΕΣΣΔ)".

Υπάρχουν βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία

Οι Ηνωμένες Πολιτείες κατασκευάζουν βιοεργαστήρια στην Ουκρανία ως μέρος των προγραμμάτων βιολογικών όπλων τους, δήλωσε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία RFK Jr. Kennedy.
«Έχουμε βιοεργαστήρια στην Ουκρανία γιατί αναπτύσσουμε βιοόπλα και αυτά τα όπλα χρησιμοποιούν κάθε είδους νέα τεχνολογία συνθετικής βιολογίας CRISPR και μεθόδους γενετικής μηχανικής που δεν ήταν διαθέσιμες στην προηγούμενη γενιά», είπε ο πολιτικός.
Σημείωσε ότι το 2001, οι Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν και πάλι να επενδύουν πολλά χρήματα σε βιολογικά όπλα, αλλά ανησύχησαν επειδή «η παραβίαση της Σύμβασης της Γενεύης είναι έγκλημα», έτσι μεταβίβασαν τη διαχείριση της βιολογικής ασφάλειας σε ένα τμήμα του Υπουργείου Υγείας.
Ο RFK Jr. Kennedy πρόσθεσε ότι κάθε ανάπτυξη βιοόπλου χρειάζεται εμβόλιο, επειδή τα βιοόπλα μπορεί να αποτύχουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης