Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ισπανοί έβαλαν fake ταμπέλες σε παραλίες για να... διώχνουν τους τουρίστες

Οι Ισπανοί έβαλαν fake ταμπέλες σε παραλίες για να... διώχνουν τους τουρίστες
Στο τέλος ενός καλοκαιριού που οι ισπανικές παραλίες και οργανωμένες πλαζ κατακλύστηκαν από τουρίστες, οι κάτοικοι της χώρας επιχειρούν να βάλουν τέλος στον «πόλεμο της ξαπλώστρας»
Τους τουρίστες από τις παραλίες προσπαθούν να διώξουν οι Ισπανοί, οι οποίοι επιστράτευσαν μέχρι και ψεύτικες ταμπέλες για την επίτευξη του σκοπού τους, επιχειρώντας να... τρομάξουν τους επίδοξους παραθεριστές.
Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, στο τέλος ενός καλοκαιριού που οι ισπανικές παραλίες και οργανωμένες πλαζ κατακλύστηκαν από τουρίστες, οι κάτοικοι της χώρας επιχειρούν να βάλουν τέλος στον «πόλεμο της ξαπλώστρας», επιθυμώντας να απομακρύνουν τους τουρίστες από τις δημοφιλείς παραλίες της χώρας.
Για τον σκοπό αυτό, χρησιμοποίησαν ψεύτικες ταμπέλες που τοποθετήθηκαν σε όλες τις δημοφιλείς παραλίες στη Μαγιόρκα, και προειδοποιούν τους τουρίστες για κατολισθήσεις και μέδουσες.
Άλλες ταμπέλες προειδοποιούν για «μολυσμένα νερά», ενώ καταγράφηκε και ψεύτικη πινακίδα που ενημερώνει τους παραθεριστές ότι χρειάζονται 3 ώρες για να φτάσουν σε συγκεκριμένη παραλία, όταν στην πραγματικότητα η ταμπέλα είχε τοποθετηθεί μόλις 100 μέτρα μακριά της.

www.bbankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης