Τελευταία Νέα
Διεθνή

Vucic (Σερβία): Δεν μπορούν να κερδίσουν τη Ρωσία - Θα δεχθούμε τεράστιες πιέσεις για κυρώσεις

Vucic (Σερβία): Δεν μπορούν να κερδίσουν τη Ρωσία - Θα δεχθούμε τεράστιες πιέσεις για κυρώσεις
Η καλύτερη επιλογή είναι να επιτευχθεί εκεχειρία το συντομότερο δυνατό υποστήριξε ο πρόεδρος της Σερβίας
Η Σερβία θα δεχθεί τις ισχυρότερες πιέσεις όλων των εποχών προκειμένου να συναινέσει και να επιβάλλει κυρώσεις στη Ρωσία υποστήριξε ο πρόεδρος, Alexander Vucic, αποδίδοντας την εξέλιξη αυτή στο γεγονός ότι δεν μπορούν να κερδίσουν τη Ρωσία στο πεδίο της μάχης.
«Από την επόμενη εβδομάδα περιμένω τεράστια πίεση στο θέμα της επιβολής κυρώσεων κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας, πιθανώς θα είναι η ισχυρότερη πίεση όλων των εποχών» ανέφερε σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι RTS ο Vucic.
«Περιμένω ότι θα αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα, καθώς η κατάσταση στην Ουκρανία είναι τέτοια που έχει γίνει σαφές ότι στο πεδίο της μάχης δεν μπορείς να νικήσεις εύκολα τη Ρωσία.
Αλλά δεν μπορώ να πω ότι η Ρωσία θα κερδίσει» υποστήριξε ο Vucic, αναφέροντας πως οι προσδοκίες ενός μεγάλου αριθμού χωρών που πίστευε πως με τα δυτικά όπλα, η Ουκρανία θα μπορούσε εύκολα να νικήσει τη Ρωσία, ήταν εντελώς ανεκπλήρωτες.
Πριν από λίγες ημέρες ο Σέρβο πρόεδρος είχε αναφέρει ότι οι δυτικές χώρες ενωμένες δεν θα μπορέσουν να νικήσουν τη Ρωσία και για αυτό το λόγο, είχε αναφέρει πως «η καλύτερη επιλογή είναι να επιτευχθεί εκεχειρία το συντομότερο δυνατόν»
Σύμφωνα με τον Vucic, μια νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία, θα ήταν ήττα για τη συλλογική Δύση και το ΝΑΤΟ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης