Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απειλές κατά πάντων από Medvedev: «Θα σας θάψουμε, θα θέλετε τον θάνατο, δε θα σας θέλει»: Η πυρηνική Αποκάλυψη και ο Lenin

Απειλές κατά πάντων από Medvedev: «Θα σας θάψουμε, θα θέλετε τον θάνατο, δε θα σας θέλει»: Η πυρηνική Αποκάλυψη και ο Lenin
Medvedev: Δυστυχώς, αλίμονο. Οι προβλέψεις της Αποκάλυψης πλησιάζουν

Σφοδρά πυρά κατά πάντων εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας D. Medvedev απειλώντας την Τρίτη τις χώρες- μέλη του ΝΑΤΟ όχι μόνο με... (πυρηνική) Αποκάλυψη, αλλά και με αποφθέγματα του Lenin και του Khrushchyov.
Ακολουθεί η ανάρτησή του στο Telegram:
«Οι Ουκρανοί εγκληματίες ανακοίνωσαν ότι εγκρίθηκαν τυχόν χτυπήματα εναντίον οποιουδήποτε ρωσικού στόχου, για παράδειγμα στην Κριμαία».
«Εάν είναι αλήθεια (και δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλουμε τώρα), είναι άμεση νομικά σημαντική απόδειξη της συνενοχής της Δύσης στον πόλεμο κατά της Ρωσίας στο πλευρό του κράτους του Στέπαν Μπαντέρα. Ένα εκλεπτυσμένο casus belli, και για τη Ρωσία μια ευκαιρία να ενεργήσει υπό jus ad bellum (σ.σ συνθήκες υπό τις οποίες τα κράτη μπορούν να καταφύγουν σε πόλεμο ή στη χρήση ένοπλης δύναμης) εναντίον οποιουδήποτε και οποιωνδήποτε στις χώρες του ΝΑΤΟ».
Δυστυχώς, αλίμονο. Οι προβλέψεις της Αποκάλυψης πλησιάζουν.
«Οι άνθρωποι θα αναζητήσουν το θάνατο κατά τις ημέρες εκείνες, αλλά δεν θα τον βρουν• θα θέλουν να πεθάνουν, αλλά ο θάνατος θα φεύγει από αυτούς» (Αποκάλυψη. 9:6).
«Μας θυμούνται όσο ενοχλούμε τους άλλους (Β.Ι. Lenin).»
«Είτε το θέλετε είτε όχι, η ιστορία είναι με το μέρος μας. Θα σας θάψουμε» (Ν.Σ. Khrushchyov).»

Το γεγονός ότι οι ουκρανικές δυνάμεις αποφάσισαν να επιτεθούν στους Ρώσους κατακτητές στην προσαρτημένη Κριμαία ήταν η αιτία για τη δημοσίευση μιας τέτοιας ανάρτησης.

www.bankingnews.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης