Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Ο Donald Trump δήλωσε αθώος για τις κατηγορίες περί απόπειρας ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος του 2020

ΗΠΑ: Ο Donald Trump δήλωσε αθώος για τις κατηγορίες περί απόπειρας ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος του 2020
«Αθώος» δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ για την πρώτη από τις τέσσερις υποθέσεις για τις οποίες θα δικαστεί εντός του «εκλογικού» 2024
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε αθώος στις κατηγορίες περί απόπειρας ανατροπής του αποτελέσματος των προεδρικών εκλογών του 2020 στην πολιτεία Τζόρτζια, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο.
Αυτή είναι η τέταρτη ποινική υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο μεγιστάνας, ο οποίος διεκδικεί ξανά μια θητεία στον Λευκό Οίκο και παραμένει το φαβορί για τις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικάνων.
Ο πρώην πρόεδρος θα δικαστεί στις 4 Μαρτίου 2024 στην Ουάσινγκτον για την υπόθεση αυτή, την βαρύτερη κατηγορία που του έχει απαγγελθεί μέχρι σήμερα.
«Κατανοώντας τα δικαιώματά μου, αποποιούμαι ελεύθερα και οικειοθελώς του δικαίωματος μου να παρευρίσκομαι στη δίκη μου και το δικαίωμά μου να μου το διαβάσουν σε ανοιχτό δικαστήριο», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος σε γραπτό υπόμνημα που επιδόθηκε από τους δικηγόρους του, δηλώνοντας έτσι ότι δε θα παρευρίσκεται αυτοπροσώπως στη διαδικασία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης