Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γλυκιά…επίθεση - Έριξε τάρτα στο πρόσωπο Βέλγου πολιτικού που μετά πήρε «εκδίκηση»

Γλυκιά…επίθεση - Έριξε τάρτα στο πρόσωπο Βέλγου πολιτικού που μετά πήρε «εκδίκηση»
«Κάποιος ήταν αρκετά έξυπνος για να μου πετάξει μια τάρτα», δήλωσε με χιούμορ το θύμα της επίθεσης
Τάρτα έριξε στο πρόσωπο του ηγέτη του φιλελεύθερου κόμματος της Βαλλονίας MR, Georges-Louis Bouchez ένας άνδρας ενώ υπέγραφε το νέο του βιβλίο σε κατάστημα της Λιέγης.
Στο βίντεο που κυκλοφορεί φαίνεται ένας νεαρός ο οποίος ζητεί από τον Bouchez να φωτογραφηθεί μαζί του και, ενώ ο πατέρας του κατευθύνεται πίσω από τον πολιτικό, βγάζει μία τάρτα και την ρίχνει στο πρόσωπό του. Αμέσως, ακινητοποιείται από τους παριστάμενους.

Η εκδίκηση

Ο Bouchez στη συνέχεια άλειψε με την τάρτα τον άνδρα, ο οποίος βρισκόταν στο έδαφος.
Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου (2/9/2023). Ο πατέρας και ο γιος του περίμεναν στην ουρά περίπου 30 λεπτά.
«Κάποιος ήταν αρκετά έξυπνος για να μου πετάξει μια τάρτα», είπε ο Bouchez σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Κρίμα, γιατί έμοιαζε με νόστιμη πίτα. Τη γεύτηκα κιόλας. Μετά το περιστατικό, ήθελα να του μιλήσω. Ίσως δεν ήταν στο ίδιο μήκος κύματος πολιτικά. Σίγουρα δεν υπήρχε θέμα εκδίκησης. Εγώ πάντα θέλω να αντιπαρατίθεμαι με κάποιον, αλλά ποτέ βίαια», συμπλήρωσε.
Σύμφωνα με τον άνδρα που έριξε την τάρτα, πρόκειται για «πολιτική πράξη» και το να ρίξεις κανείς μία πίτα είναι κάτι νόμιμο
.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης