Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μουντομπάσκετ: Σέρβος παίκτης έχασε το νεφρό του από χτύπημα

Μουντομπάσκετ: Σέρβος παίκτης έχασε το νεφρό του από χτύπημα
Πλέον ο 25χρονος Σέρβος θα ακολουθήσει αρκετούς μήνες αποθεραπείας και εικάζεται ότι θα συνεχίσει την επαγγελματική καριέρα του
Ο Μπόρισα Σίμανιτς έχασε το νεφρό του μετά το χτύπημα που δέχτηκε ενάμιση λεπτό πριν από το τέλος του αγώνα με το Νότιο Σουδάν, όπως επιβεβαίωσε η Ομοσπονδία Μπάσκετ της Σερβίας!
Αν και οι αρχικές ιατρικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι η νεφρική λειτουργία του Σέρβου φόργουορντ δεν επηρεάστηκε, εντούτοις προέκυψαν επιπλοκές και χρειάστηκε να υποβληθεί σε νέα επέμβαση στη Μανίλα. Οι γιατροί ανέφεραν ότι ήταν η αφαίρεση του τραυματισμένου νεφρού ήταν η μοναδική επιλογή για τον Σίμανιτς.
«Λόγω της εμφάνισης επιπλοκών στο τραυματισμένο νεφρό που προέκυψαν κατά τη μετεγχειρητική πορεία, ο Μπόρισα Σίμανιτς υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση στις 3 Σεπτεμβρίου. Λόγω επιπλοκών στη ζωτικότητα του νεφρικού ιστού, έπρεπε να αφαιρεθεί ολόκληρο το νεφρό» εξήγησε ο γιατρός της Εθνικής Σερβίας, Μπόρισα Ραντοβάνοβιτς.
 
 Ο Σίμανιτς δέχθηκε ένα χτύπημα στο αριστερό νεφρό προς το τέλος του τελευταίου αγώνα της φάσης των ομίλων με το Νότιο Σουδάν και ο αντίπαλός του, Νούνι Όμοτ ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το περιστατικό στο οποίο δεν είχε σκοπό να τραυματίσει τον Σέρβο μπασκετμπολίστα. Πλέον ο 25χρονος Σέρβος θα ακολουθήσει αρκετούς μήνες αποθεραπείας και εικάζεται ότι θα συνεχίσει την επαγγελματική καριέρα του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης