Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι απέκρουσαν 5 επιθέσεις από μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) στην Zaporozhye

Οι Ρώσοι απέκρουσαν 5 επιθέσεις από μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) στην Zaporozhye
Σύμφωνα με τους Ρώσους, στις επιχειρήσεις αυτές, οι Ουκρανοί έχασαν τουλάχιστον 40 στρατιώτες
Στο πολεμικό μέτωπο της Ουκρανίας, οι ρωσικές δυνάμεις της δύναμης «Κέντρο» απέκρουσαν πέντε επιθέσεις των Ουκρανών στην κατεύθυνση του Krasno Lymansk, συμπεριλαμβανομένης και της 12ης Ταξιαρχίας Ειδικών Δυνάμεων «Azov».
Σύμφωνα με τους Ρώσους, στις επιχειρήσεις αυτές, οι Ουκρανοί έχασαν τουλάχιστον 40 στρατιώτες.
«Στην κατεύθυνση Krasnolimansky στις περιοχές της προεξοχής Torsky και του δάσους Serebryansky, συντονισμένες ενέργειες των μονάδων της ομάδας στρατευμάτων «Κέντρο» με την υποστήριξη πυρών αεροπορίας και πυροβολικού, διέκοψαν και απέκρουσαν πέντε επιθέσεις από ομάδες επίθεσης των 63ης και 67ης μηχανοποιημένες ταξιαρχίες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και της 12ης ταξιαρχίας ειδικών δυνάμεων «Azov».
Οι απώλειες του εχθρού ανήλθαν σε περίπου 40 στρατιώτες» ανέφερε ο εκπρόσωπος των ρωσικών δυνάμεων Alexander Savchuk.
Επιπλέον, ρωσικές δυνάμεις με άρματα μάχης Τ-80BV απέκρουσαν επιχείρηση των Ουκρανών να σπάσουν τη γραμμή άμυνας σε ένα από τα τμήματα της κατεύθυνσης Kupyansk ενώ πληροφορίες έκαναν λόγο για εκρήξεις στη πόλη της Zaporizhia, η οποία τελεί υπό τον έλεγχο των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.
Το τελευταίο 24ωρο οι ρωσικές δυνάμεις απέκρουσαν 14 επιθέσεις των Ουκρανών στο Rabotino και στο Verbovoye, ενώ συγκρούσεις καταγράφονται σε Novodonetskoe και Rabotino.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης